Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuális fiúk köztetek van olyan aki szereti az anális kényeztetést, vagy anál plugot? És aki kapcsolatban van ahoz hogy viszonyul a barátnője vagy felesége?
Én szeretem.Vannak plugjaink és legtöbbször én kapom meg.
Mar ismerkedésünk előtt használtam.Meglepődött,mikor ősszeköltöztünk, de nem volt ellene.Azóta készsegesen teszi be mikor 69 es pózban vagyunk.
Ha eleggé felvilágosult a párod,akkor tudja h ez extra élvezetet ad szex közben.Ez pedig mindkét félnek előnyére válik.
Nekem van saját plugom, több is, egyiket barátnőmtől kaptam. Szeretem használni, és napközben hordani is. Barátnőmet is izgatja, sokszor ő teszi be nekem, vagy ő javasolja hogy használjuk.
F
Igaz régebbi kérdés, de itt vagyok 😅
Az első vibrátoromat 17-18 éves koromban vettem, most pedig 20 éves koromra van mellé egy plugom, egy vibráló dildom és a barátnőmnek egy kétvégű vibrátora. Mi szeretjük a játékokat, barátnőm egyszer próbálta betenni nekem a vibrátort, és nem annyira ment de szorgalmazza hogy próbáljuk meg újra 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!