Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, az alábbiak közül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az alábbiak közül melyik válasz írja le leginkább az anális szexhez való viszonyulásotokat?

Figyelt kérdés

2020. jún. 1. 18:39
A kérdező szavazást indított:
Sosem csinálnám, a popsi nem erre való, a gondolat is taszít
Néha megengedném/megengedem a partneremnek, mert szeretem, ha jó neki, de én nem élvezném
Nem a kedvenc szexuális tevékenységem, de megfelelő partnerrel talán élvezném is
Kimondottan élvezem az anális együttlétet, vetekszik a vaginális szexszel
Az anális szex a kedvencem, jobb, mint punciba kapni
Fantáziaként tetszik az anál, de a valóságban nem
48 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Én szeretem bár van egy időkprlat míg bírom utána rosz de addig kimpndottan szeretem viszont nem jobb mint punciba
2020. jún. 1. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Kiprobaltam párommal, de a kezdeti fájdalom után nem éreztem kb semmit. Ez nemtudom mennyire normális, de teljesen semleges érzés volt sajnos
2020. jún. 1. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem, az anál tök szuper lesz, de nem jött be. Ha új partnerem van, kipróbálom vele, hátha jó lesz, de mindig nagy csalódás a vége mindkét részről. Én nem élvezem, a pasit meg lelombozza, hogy nem élvezem.
2020. jún. 1. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs hogy neha kivanom es elvezem, de magam miatt csinalom? L
2020. jún. 1. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kár hogy olyan opció nincs, hogy élvezem, masztizni is szoktam popsiba és általában én kérem a pasitól nem ő tőlem.
2020. jún. 1. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!