Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak a pénisz képek elküldése után a neten hogyan ismerkednek ha nem tudnak semmi témát felhozni csak a szex?
Én lány vagyok és feladtam a netes társkeresést mert nincs normális srác mindenki a szexre megy.
A neten nincs ismerkedés csak az van hogy a férfi a szia mizu hogy vagy után elküldi a pöcséről készült képet nekünk csajoknak aztán meg nem tud semmi témát felhozni nincs miről beszélgetni ,csak a szex témát tudják felhozni.
Egyáltalán van olyan srác aki nem lúzer és tényleg izgalmas az élete és nem csak a szexről tud dumálni?
én ilyen vagyok, de nem ismerkedem bocsi
elég sokakkal szoktam beszélgetni, szinte minden témában :)
és a legjobb farkas képem nekem van a világon :P
akik nem akarnak másról beszélni csak a szexről, vajon mire mehetnek? :)
Tudod az a gond, hogy az olyan seggfejek miatt hagyják az ilyen gyengék, mint te a netes társakeresést, és nem kapnak esélyt az olyan értelmesek, de később érkezetten, mint én.
Szóval az egész egy nagy átverés.
A saját csalódásaid miatt vonod meg magadtól és mástól a boldogságot. Taps.
Ebben a kategóriában? Erre szoktál figyelni?
Részemről beszélgethetünk az időjárásról is! F.
A pötchkép küldözgetők sehogy mert általában vagy tiltógombot kapnak vagy egy magát nőnek kiadó meleg válaszol nekik.
Oh ó igen, a férfiak szeretik a szexet (ki nem?), csak a kulturáltabbja nem a 2. mondat után dobja fel hogy "dugunk?". Nem'tom miért vagy meglepődve, élőben nem "azt" akarja először minden pasi? Na jó nem mind, csak 1000-ren átrágod magad mire találsz 1-et amelyik akkor hozza fel a dolgot amikor annak ideje és helye van.
A szex a legjobb dolog, amit férfi és nő együtt csinálhat. Jó hogy mindenki rátér erre a témára, amennyiben nem aszexuális...
Az viszont könnyen lehet, hogy veled azért nem beszélgetnek másról, mert nem tartanak rá alkalmasnak.
Na már rám is írt pár srác az egyik azt mondta szex oktatást vállal.
Hát ezek vagytok ti fiúk szégyeljétek magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!