Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk titeket DP-ben ennyire zavar, hogy összér a farkatok?
A DPt akkor duplán a punciba, popsi a érted? Illetve ha jól értelmezem, akkor nem lenne ezek szerint gumi? Csak mert ha van, nem ér össze a két farok😁
Amúgy nem zavarna. Viszont két srác egy helyen agyon gyorsan elsülne.
Óvszerben nem zavarna, de a mostani párommal nem tudom elképzelni, mással meg mellette nem csinálom.
Maximum majd ha vége lenne ennek a kapcsolatnak.
Szia! Személy szerint engem nem zavar. Szendvicsben volt részem, nem volt gond abból hogy osszeert a herenk. DP t nem probaltam, de nekem az sem okozna problemat. Se punciba se popsiba.
Ha kerestek még, dobj egy privit :)
Bocs, de véletlenül nem azt akartad kérdezni, hogy "mennyire" zavar??
Ami azt illeti a kérdésedre válaszolva zavar, illetve csak zavarna! Ugyanis egyszer dugtunknmeg az egyik cimborámmal egy csajt ketten, de nem értünk egymáshoz! Mind a ketten vigyáztunk erre. Kifejezetten csak a lány dugtuk meg. Előről, hátulról. Egyszer én szopattam, máskor a kis popsiját, punciját dugtam és csere.
De szigorúan a higiéniára ügyelve és gumival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!