Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küldözgetnek a férfiak nemi szervükről képeket a nőknek? Minden egyes platformon ami létezik még házas párkapcsolatban élő nőknek is?
Mi értelme van annak hogy elküldik a péniszükről készült képet a nőknek?
Azt hiszik hogy másnak nincs pénisze csak nekik van a világon?
Vagy azt hiszik hogyha elküldik a pöcsökről készült képet a nőknek akkor majd a nő megkívánja?
Pont az ellenkezőjét érik el vele undorító gusztustalan és hányinger keltő egy nő nem úgy néz a férfi nemi szervre mint a férfiak néznek a női nemi szerve.
De mi értelme van ennek?
Én már megsem nyitom a linket amikor küldözgetik ,csak direkt kicseszek a férfival mondom nagyon szép bekapnám xd hagy örüljön szegényke és még el is hiszi magáról.
Meg egyébként a többség férfinak olyan csúnya ronda a farka fúj , mondjuk vannak akiknek szép a farkuk de a többségnek olyan ronda hányinger keltő. 21 l
ha az eszükkel nem tudnak bevágódni, talán majd ezzel a képpel
én is szoktam farkas képet küldeni, de én más okból és az enyém a legszebb amit valaha láthat bárki is :D eddig nem volt panasz rá :P
Ha vonzódom egy férfihez, akkor a farkát is szépnek, kívánatosnak fogom találni, ez tény. Sose néztem még rá olyan szituációban valaki nemi szervét, és gondoltam olyat, hogy fúj. Sőt, tetszik.
De a fotóknak semmi értelmük... Maximum ha olyan férfitól kapom, akivel együtt vagyok. Azt mondom az lehet izgató. De random idegenek farkára ki kiváncsi?? Én se értem.
Jól mondta az egyik válaszoló a privi üzenetben ,Ezek 21.századi szatírok.
A 80-as években amikor még nem volt net akkor gondolom akik éltek abban a korban jól emlékeznek még a Balom hosszú kabátos férfiakra akik a kabátjuk alatt meztelenek voltak és muttogatták magukat.
Édesanyám meg a nővérem mesélt róluk azt mondták hogy volt egy a városban és muttogatta a nagy szőrös ..... nemi szervét.
De már most kevesen vannak olyan bátrak hogy személyesen tegyék ezért erre van a net a Chatroulette-en is gondolom rengetegen összefutottatok már meztelen férfiakkal akik maszturbálnak stb és szinte lehetetlen őket letiltani mert hiába tiltsák őket vissza jönnek más profilokból más ip címekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!