Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet minden fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet minden fiatal férfi ennyire jóképű manapság?

Figyelt kérdés
jan. 6. 11:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ahogy írták.

A mai fiatalok nagy részénél alap a kondizás, a fogyózás, hogy vigyáz az alakjára.

Pl amikor mi voltunk tinik kevesen jártak az osztályból konditerembe

Ma meg a fiatalok jelentős része kondizik azért.

jan. 6. 15:08
 12/14 anonim ***** válasza:

11

Mondjuk ez érdekes, mert tudtommal, és ahogyan látom is, mert szemem az van, nem igaz az, hogy a "legtöbb fiatal" kondizik, meg jól néz ki, mert az egy dolog, hogy valaki eljár kondizni, de töredéke ért hozzá, mert az nem elég, hogy dobálod a súlyt meg vajas kenyeret eszel mellé (csak egy példát mondtam) és sehogy nem néznek ki, a fogyózásról meg annyit, hogy azt viszont kellene, mert sok kövér tini van, úgy a lányok, úgy a fiúk között.

Én tudom, mert kondizok 4 éve, és nagyon kevesen vannak, akik már velem együtt évek óta edzenek, és néznek is ki valahogy, sokan elkezdenek kondizni, csinálják fél évig 1 évig, aztán mivel ugye nem értenek hozzá, nem fejlődnek, és emiatt hamar abba is hagyják, vagy nem veszik komolyan, de nagyon kevés a jóképű, jól kinéző fiatal, de az idősebbek sem jobbak, sőt.

jan. 6. 16:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát pedig nálunk rengeteg fiatal jár konizni és nem 40 kilókkal nyomnak fekve hanem 90-100-110 kilókkal meg bicepszezést is legalább 40-45 kilóval végzik.

És a városban meg bulikban látom (iskolaváros tehát rengeteg fiatal jár be hétköznaponként meg bulikba is), hogy 10-15 vékonyabb meg átlagosabb fiúra jut egy kövér nagyobb darab

jan. 6. 17:19
 14/14 anonim ***** válasza:

13

Én nem ezt látom a konditeremben. :D Az nem jelent sokat, hogy valaki mennyivel nyom fekve, vagy mennyivel bicepszezik, az számít, hogy hogyan néz ki mellette. Aki irreálisan nagy súllyal edz, az általában amolyan "f*sz méregetés", és nem fejlődik tőle megfelelően. Sok helyre járok pedig én is, és a többség nem néz ki olyan jól, DE (!) én pali vagyok, tehát lehet, hogy nem nekem kéne pontozni a többi palit. :D

De a lányok között tényleg kevés az, aki sportol.

jan. 6. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!