Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire könnyű egy jóképű srácnak szexpartnert találnia manapság?
Elég primitív kérdés.
Minden este más csajt? Bele lehet abba fáradni, minden nap vadidegennel szexelni. Te tudod.
Legtöbb haverom, barátom jóképű így 43 fele is népszerűek a nagyon szép nőknél (akár a huszonéveseknél is, én egyébként pont az ellenkezője vagyok, gondolom kitalálod hány csajom volt ;)). Magasan kvalifikáltak, jól keresnek (ügyvéd, plasztikai sebész...). Na, ők megengedhetik/megengedhették ezt maguknak. Idejük már nincs rá, de mikor fiatalabbak voltak megesett, hogy egyik csaj épp szállt be a taxiba, amikor a másik már úton volt haveromhoz....
Imádom, amikor azt mondják/mondták nekem, hogy csajozás csak szabadidő kérdése. Ja, meg kinézet kérdése...
A válaszom a barátaim tapasztalatai alapján, hogy vicc kategória, ha jól nézel ki. Szádat se kell kinyitni. Innen jutott eszembe haverom egyszer nagyon bepiált szórakozóhelyen (amúgy puccos helyekre jártunk mindig, nem 100%, de úgy emlékszem ez Symbolban történt Pesten, ami ugye az über sznob hely Pesten, nők is ennek megfelelő szinten voltak ott). Beszélni se tudott csak mammogni, így "fűzte" a csajt (hangos zene mellett). Míg nem egyszer csaj odafordult hozzám és csak annyit mondott, hogy "nem tudom barátod mit beszél, de nagyon cukiiii". És top 5% szintű csaj volt.
Ennyit a csajozásról :).
3
Senki sem fog ilyenkről mesélni, hisz tudjuk nem az számít. A kinézet az egyetlen faktor ami dönt.
Csak betekintést szeretnék nyerni a jóképű srácok életében, ezért tettem fel a kérdést. Továbbá, hogy ledöntsek néhány tabut a női "igényekről".
Nincsenek semmi komplex igényeik, csak nézzen ki jól oszt annyit, már ülnek is bele.
7
Szeretek egyenes lenni :) A lényeg úgyis ennyi. Kicsit túl van misztifikálva, hogy kémiai meg személyiségek egybefonódása, meg a pasi dumája stb stb. De ezeken jókat szoktam röhögni. Simán annyi van, hogy ránéz a pasira, tetszik az arcberendezése és 5 mp alatt eldönti, hogy dugni akar vele. Bocsi, nem 5 hanem 2 :)
De persze nekünk csúnya pasik anyánk P...ja amiért ezt észre merjük venni :D
Hát egyetlen dugáshoz mégis mi sokkal több kellene, mint a jó kinézet? Max. annyi, hogy ne legyen egy igazi tahó, meg azért valami kisugárzásféléje legyen, ne úgy üljön a sarokban, hogy azt érezze a csaj, hogy ha odalép hozzá, megfojtja/összeesik rémületében. Szóval az a csaj, aki benne van egyalkalmas szexben, baromira nem azt fogja várni egy egyéjszakástól kalandtól, mint egy tartós kapcsolattól. Nyilván, ha tapadnának rád a csajok, de te csak dugni akarnál, te sem azt néznéd a másikban, hogy mennyire házias, mennyire tudsz vele lelkizni, vagy mennyire tájékozott a közéletben, hanem hogy mennyire feszes a feneke, mennyire kerek a melle, mennyire látnád szívesen a farkadat a szájában, stb.
Tartós szexpartnerséghez nyilván már egy fokkal több kell, de nyilván itt sem az fog számítani, hogy hűséges természet legyen, vagy mennyire jó apaalapanyag, vagy lehet-e rá építeni, stb :D. Legyen jó vele a szex, ne legyen önző az ágyban, tudja felizgatni a csajt (amihez hozzátartozik a tetszetős kinézet), és azért valamiről tudjanak beszélgetni, amikor éppen nem dugnak.
A tartós párkapcsolat a teljesen más tészta. Ahol igen, egy helyes pasi szintén előnyben van, de már nem akkorában, mintha csak szexről lenne szó. De valljuk be, fordítva is így van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!