Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire könnyű egy jóképű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire könnyű egy jóképű srácnak szexpartnert találnia manapság?

Figyelt kérdés
Nagyon könnyű? Ha akarja minden este más csajt dughat?
2022. jan. 28. 17:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
Ne már, ez még az alja férfiaknak is megy. :D
2022. jan. 28. 19:09
 12/18 A kérdező kommentje:

10

Nem, fordítva nem így van, minden nő elkel, még a hájas is. De pasik közül csak a legjobbak vannak ilyen szituációban.

Valljuk be, a nők hatalmas előnyben vannak akár a húspiacon akár párkapcsolati piacon.

2022. jan. 28. 19:26
 13/18 anonim ***** válasza:

:DDDD

Nekem sikerült lányokat felszedni, pedig én is lány vagyok. Csak nektek nem sikerül. Hogy van ez?

2022. jan. 28. 19:29
 14/18 A kérdező kommentje:

13

Komolyan ezzel jÖssz? Manapság egy leszbinek is könnyebb lányt találni mint egy nem jóképű srácnak. Sőt, egy transzi is könnyebben pasizik be mint egy nem jóképű srác csajozik be. Nem tudom még mit hozzak fel. Szerintem egy méretes kutyának is több esélye van női puncit látni mint egy áltag pasinak.

2022. jan. 28. 19:32
 15/18 anonim ***** válasza:

könnyű nagyon is.

25-évesek és felettiek voltunk eljártunk minden hétvégén 4 en szórakozni, közülünk 2-en nagyon jóképűek voltak, és hiába próbáltunk meg ismerkedni a 2 szerencsétlennek 1 csaj sem jutott soha.

Viszont a másik 2, különösképp egy aki nála is jobb volt minden hétvégén másik csajjal ment haza.

Bele is untam egy idő után, mert teljesen felesleges volt elmennem szórakozni velük.

Óriási előnye van egy embernek jó külső adottságokkal.

2022. jan. 28. 19:34
 16/18 anonim ***** válasza:
56%

14:

De ez a ti hibátok, nem a miénk.

2022. jan. 28. 19:37
 17/18 A kérdező kommentje:

16

Mi a mi hibánk? A genetika? Menjél már. Ti nők kicsit túlságosan vizuálisak vagytok, ezért kell ugyanolyan pofájú pasi, mert mindenből a legjobbat akarjátok. És nehogy azzal gyere, hogy a pasik is mert az irtó hülyeség. A pasik többsége már beérné egy átlag külsejű, érettségizett lánnyal.?

De ti? Ti mivel érnétek be halljam!

2022. jan. 28. 19:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, de te nem ilyen vagy. Ezt el kell fogadnod.
2022. jan. 29. 20:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!