Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedésnél nálatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél nálatok hogy működik az intimitás?

Figyelt kérdés

Kezdem ott, hogy én még szűz vagyok, 24 éves férfi létemre. Sosem voltam nagy csajozógép, szóval ez kimaradt - amúgy rendben vagyok, a szociális életemmel nincs baj.

Pár napja ismerkedek egy lánnyal, én komolyan is gondolom, meg úgy érzem ő is. Jól elvagyunk egymással, csak ugye intimitás téren nem tudom mennyire kellene nyomulósnak lennem. Ebbe nekem beletartozik a csók is, az már volt párszor de mindig csak buliknak, szóval olyan furcsanak érződik, nem tudom milyen helyzetben, hogy kellene megejteni az elsőt. Tudom hogy túlgondolom, de nem akarom elbénázni (nagyon), hogy valami full random helyzetben próbálkozok be, vagy éppen túl sokáig húzom és azt érzi nem is vonzódok hozzá.

Légyszilégyszi azok, akik jönnének leírni, hogy "majd jön az magától", meg "ez érzésre megy" kíméljenek meg, túl gátlásos vagyok ahhoz, hogy jöjjön magától, vagy hogy hallgasak a megérzéseimre (amik amúgy nem is léteznek lol). Inkább akkor írjatok szituációkat, abból les legalább példám hogy nagyjából hogy is kellene kinéznie.

ma 11:00
 1/10 anonim ***** válasza:
19%

Valasz egy random pillanatot mikor valami bok miatt elpirul.

Vagy csak randim huzdagahoz egy melegebb pillanatban.

ma 11:06
 2/10 anonim ***** válasza:
21%
Kérdezd meg, hogy megcsókolhatod-e amikor már kellően bemelegedtetek és kevesebb a dumcsi és látod rajta a lányos zavart. Jó az ha ez épp valami nagy nevetés után történik. Várj 1 órát kb. a randi elejétől.
ma 11:09
 3/10 anonim ***** válasza:
17%
Hát ha dugásra mennél elsőnek akkor a bulizás során jelzed. Ha szeretnél egy bulin kívűli csókot meg találkozgatni. Vidd el a buliról lökd be hogy szar a buli elmegyünk kicsit sétálni meg ehetnénk valamit éhes vagyok. Te nem vagy éhes? Elkisérsz? Aztán dumáljatok kiülhettek valami parkos részre is aztán ha úgy érzed csókold meg
ma 11:09
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Hiába írom hogyha csönd van, rád néz hosszan hogyha azért csinálja mert kérdezett valamit és te hallgatsz, vagy annyira unatkozik veled, hogy alig várja, hogy hazanehessen egyedül csók nélkül. Igenis érezni kellene, hogy ott az idő megcsókolni, smárolni. Olyan nincs, hogy nem érzed csak annyira be vagy tojva, hogy nem figyelsz rá oda.
ma 11:35
 5/10 anonim ***** válasza:
18%
Hìvd el magadhoz és tudom hogy nem ezt a vàlaszt vàrod de jönni fog magától 😀 Tegyük fel eljutsz oda hogy kettesben vagytok egy szobában leültök az ágyra , beteszel egy filmet majd közeledsz felé. Megsimogatod a combjàt vagy csak hozzàérsz intimebben (nem puncihoz). Legyél màr tökös 🙄
ma 12:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Én kiégek, azok vannak lepontozva akik ténylegesen hasznos választ adtak, és az van felpontozva aki a lehető leghaszontalanabbat (bocsi 4es, értem én hogy jószándékbóp volt, de kifejezetten el akartam kerülni ezeket a válaszokat)...
ma 15:05
 7/10 anonim ***** válasza:
31%
Igen ennek az oldalnak ez lett a lényege. Aki normàlis vàlaszt ìr azt lepontozzàk. Nem a tartalmat nézik hanem hogy tetszik-e amit a màsik ìrt vagy sem. Csak néha az igazság fáj ugyebár
ma 15:17
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
Ha van kémia jön magától. Ha nincs meg akkor minden közeledés kínos és erőltetett.
ma 15:27
 9/10 anonim ***** válasza:
48%

Nem mindenki szereti, de a te esetedben szerintem megkerdezni, hogy megcsokolhatod-e, a legjobb otlet. Nem ilyen tutyimutyin, hanem huncutul mosolyogva.

Akkor nem kell a megerzeseidre hagyatkoznod, ami tapasztalataim szerint a ferfiak 80%-anal amugyis rossz (engem altalaban akkor csokoltak meg, amikor nem akartam igazan).

34N

ma 15:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Randi végén pl elköszönésnél teljesen jó, mondjuk a 2-3. randi után. Nem kell kérdezgetni, az szerintem béna, ha már több randin is túl vagytok, a csók simán mehet. Utána a többi meg tényleg jön magától.
ma 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!