Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet minden fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet minden fiatal férfi ennyire jóképű manapság?

Figyelt kérdés
jan. 6. 11:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mennyire?
jan. 6. 11:24
 2/14 A kérdező kommentje:
Kb esélytelen nőhöz jutni mellettük, pedig én is csak 33 vagyok.
jan. 6. 11:24
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát nagyon 1-es. Akiket látok, simán színész alkatú
jan. 6. 11:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem tartom magam jóképűnek. Feleségemnek tetszem más nem számít.
jan. 6. 11:28
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
A szinészek nem jó alakúak és nem is jóképűek.
jan. 6. 11:32
 6/14 A kérdező kommentje:
Jó, közülük is a futtatott szépgyerekekre gondolok nyilván.
jan. 6. 11:35
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy esélytelen nőhöz jutni mellettük. Ez akkor lenne igaz, ha a nőknek csak a külső számítana (ne magadból indulj ki!). Képes vagy biztonságot nyújtani egy nőnek fizikailag, lelkileg, anyagilag? Képes vagy megnevettetni egy nőt? Van benned kreativitás, hogy ne unatkozzon melletted? Hidd el, ha valamelyik nincs meg benned, szorgalommal pótolható. Kifejleszthető a jó duma, még a stílus is fejleszthető. Az ápoltság pedig alapvető. A genetika az egyetlen, amivel nem tudsz kezdeni semmit. Érdekes módon pont ez az egy, amire mindenki keni a felelősséget. Lehetsz töpörödött és ronda, talán nem mindenkinek fogsz tetszeni. De lehengerlő stílussal, bátorsággal, dumával akkor is szerezhetsz jó nőt. Csak ez munka, ember! Munka önmagadon (megjegyzem ez érezhető és tiszteletet ébreszt).

33F (mint te)

jan. 6. 11:49
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is elég jól néznek ki a mai fiatalok, de a lányok még inkább.

Pl öcsém osztályában már nagyon alap a kondizás, kb a lányok fele jár kondiba. Hát meg is látszik a fenekükön:D

jan. 6. 11:57
 9/14 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem csak kevés az önbizalmad. Ha nem érzed jól magad a bőrödben, az sajnos kisugárzik.

Ami hát nem vonzó senkinek se.

jan. 6. 12:10
 10/14 anonim ***** válasza:
23%
Az ún. "rendszerváltással" egy időben jött be Magyarországra a feminista propaganda. Akkor, az 1990-es években emelkedtek a legnagyobbat a nők igényei, azóta szinte kizárólag a jóképű férfiaknak van esélyük szaporodni. Azóta felnőtt egy generáció, akiknek az apjuk szinte mind jól néz ki, tehát jó géneket örököltek.
jan. 6. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!