Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 éves szűz férfiak! Egy korotokbéli szintén szűz lánnyal ismerkednétek csak is olyan célból, hogy együtt veszítsétek el a szűzességeteket és a szexuális életeteket "beindítsátok"?
Figyelt kérdés
Itt most nem párkapcsolati ismerkedés lenne a cél, hanem a szex. Aki ilyen idős korában szűz, abban elég erős gátlások vannak ami miatt nem tud vagy akar kapcsolatot kialakítani. Lehetne menni férfi vagy női prostihiz is, de szerintem lehet könnyebb lenne olyan emberrel, akinek ugyanannyi tapasztalata van, mint nekem/neked és valami gálása van, ami egy sima ismerkedéskor probléma lenne. Így lehetne tudni, hogy a másikban ugyanolyan nehézség van jelen, mint saját magunkban.2024. jan. 2. 15:43
11/12 Karesz 82 válasza:
Én 42 éves leszek,és szűz vagyok.
12/12 Attila8890 válasza:
Hidd el nem jó egy csajnak ha a pasi szűz,tapasztalatlan stb, inkább keress egy tapasztalt fèrfit szànjatok rà időt ès egy gyönyörű élményed lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!