Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 éves szűz férfiak! Egy korotokbéli szintén szűz lánnyal ismerkednétek csak is olyan célból, hogy együtt veszítsétek el a szűzességeteket és a szexuális életeteket "beindítsátok"?
Nekem az a meglátásom, hogy a szüz lányok alapból nem tapasztalatlan pasival vesztenék el a szüzességüket, ergo teljesen mind1, hogy a szűz pasi szeretné-e szűz lánnyal.
Alapból a lányok, nem is szívesen kezdenek korukbeli pasikkal szóval....
Igen. 28 vagyok, teljesen szűz. Még csókban sem volt részem.
Több lehetőség is adódott az elmúlt években, de sosem tudtam eggyel sem élni, mert egyszerűen elriaszt, hogy a másik fél tapasztaltabb és meglévő igényeinek, elvárásainak kéne eleget tegyek az első eggyüttlétemkor. Nem akarok csalódni, sem megaláztatásban részesülni, és csalódást okozni sem.
Nekem is jó régóta célom egy cintén tapasztalatlan partner, akivel eggyütt tudjuk felfedezni, kiismerni és nem kell egyből különféle elvárásoknak megfelelni. Ha meg nem találok ilyen lányt, maradok örökre szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!