Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől lehet az hogy nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet az hogy nekem csak a lógós ereszkedett mellek tetszenek? Bármit megadnék hogy ilyen párt találjak.

Figyelt kérdés
jan. 2. 00:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%

Hány éves vagy? :D

(Nincsen ereszkedett, lógós mellem, csak érdekelne hogy milyen életkorban tud ez megfogalmazódni egy férfiban.)

jan. 2. 00:23
 2/14 A kérdező kommentje:
28 😇
jan. 2. 00:25
 3/14 A kérdező kommentje:

Miért mi a baj ezzel?

Nincs semmilyen fétisem sem, csak hogy megőrülök a tejes Zacsi formáért.

És nem vicc, komoly ez tetszik.

jan. 2. 00:31
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

Mindenkinek más tetszik. Olyan dolgok is bejöhetnek embereknek, amik a többségnek nem tetszenek. Ez ízlés kérdése, nem lehet megmagyarázni.

Én is ismerek egy ilyen srácot, akinek ez a mell tetszik. Meg is lepődtem rajta. De akinek meg nőként ilyen a melle, az biztos nagyon fog örülni, hogy nem kell feszengenie miatt, mert neked őszintén tetszik

jan. 2. 01:12
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Van ilyen, nekem is tetszik.
jan. 2. 01:37
 6/14 anonim ***** válasza:
92%

Asszonynak is nagy, puha, lógós cickói vannak és megveszek értük már 20 éve. Filózott rajta úgy 10-12 évvel ezelőtt hogy felvarratja, meg szilikont tetet bele, de mondtam, akkor elválok.

Jó, persze nem válnék el, mert imádom, de nekem így tetszik természetes csöcsökkel! Ha csak meglátom melltartó nélkül, már kanos vagyok, nekem ő a leggyönyörűbb nő a világon, főleg mikor szex végén a melleire spriccelek! ;)

jan. 2. 07:05
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Az hogy tetszik nem baj és senkit nem érdekel.

AZ a baj hogy ezt ide kiírod.

Mégis mi ennek az értelme??

jan. 2. 07:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Mert a természetes cici általában lóg legalább egy kicsit, pláne a nagyobbak. És biztos te sem szereted a szilikont. Márpedig a média a szilikont tolta az utóbbi évtizedekben, vagy az anorexiás csajokat, akiknek nincs mellük, vagy nagyon picike és feszes. Aztán bejött ez, hogy a lógós gáz. Pedig nem, nem az. Én is imádom a természetes nagy ciciket.
jan. 2. 09:04
 9/14 A kérdező kommentje:

7:17

Olyat keresek akinek ilyen.

jan. 2. 09:07
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is az ilyen mellű nőket kedvelem, már fiatal koromba is ők vonzottak.

Bárcsak találnék ilyen idős nőt de a fiatalok is bejönnek nekem, nagyon felizgat még a gondolat is hogy kényeztetem a melleit. Neked is csak azt kivánom hogy találj ilyen partnert és mindkettőtök örömére élvezzétek egymást.

jan. 2. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!