Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A picike mellek kevésbé vonzóak?
Nem, nekem bejön.
De mennyire picike
Én utálom a kis melleimet. :/
Mindenkinek olyan szép nagy van...
Attól függ, számodra mi a picike.
Ami az én értelmezésemben picike, az engem kevésbé vonz, mint egy kicsi vagy átlagos.
Ha tud kompenzálni azzal, hogy nagyon szép arca van, vagy nagyon szép, formás popsija, akkor a mellei lehetnek felőlem kicsik, akkor már nem számít.
De mivel nőről van szó, ezért a 3-ból (arc, cici, popsi) legalább 2 legyen jó neki. Ha kéne választanom, akkor arc-popsi kombóra szavaznék.
És még mielőtt valaki leszidna, hogy miért várom el, hogy legalább vagy az arca, vagy a popsija legyen jó, ha már nem nagy a cicije, akkor azért, mert én is edzek 4 éve, plusz nem vagyok egy ocsmány pali, persze kinek mi. De igazából ennyi. Ne top modell legyen, csak egy hétköznapi, csinos lány, aki nem csak önmagát szereti, hanem mondjuk engem. :)
Miért ne lennének vonzóak. Eddigi barátnőim közül (6) csak 1-nek voltak nagyobb keblei, de az sem d kosaras volt. Úgyhogy nyugi csajszi, oké? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!