Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A picike mellek kevésbé vonzóak?
"Ez az hogy kompenzálni kell a picit"
Á, dehogy kell. Kompenzálni a hiányosságot kell. A nagy mell inkább afféle marketingextra. Lehet vele menőzni, de valójában szart sem érdekel, hogy van, vagy nincs.
Szerintem nem a mell méret számít! Inkább az összkép. A mell méret csak az egyik dolog amit megnézek a lányokon. Testalkat, fenék, arc stb. Az összkép számít.
A nagy mell fiatalon mutatós, idősebb korban sajnos (gondolom) már csak a súlya miatt is lógósabb lesz, mint a kisebb.
Ne csüggedj! Nekem látattlanul is tetszik! ,;)
Ezt figyeltem meg:
Nők többsége szinte semmilyukkel nincsenek megelégedve.
Ha a hajuk egyenes akkor göndöritik.
Ha göndör egyenesitik.
Mellüket mindig kicsinek látják, másokéval hasonlitják össze.
Ez egy örök elégedetlenség részükről.
Na és mi van az ésszel? Az elfogadott részükről? Senki nem beszél arról hogy okos lenne vagy tanulni kellene még.
"Azért van olyan kicsi mell ami már nem annyira vonzó."
A linkelt képen nem a mérettel van a gond; az a csöcs két számmal nagyobb méretben sem lenne szebb. Megjegyzem, engem nem zavarna, ha a csajomnak ilyen melle lenne.
"Ez az hogy kompenzálni kell a picit"
A frászt.
Képzeld, nekem meg az tetszik kevésbé, amikor valakinek hatalmas dinnyéi vannak. De ettől függetlenül: egy nő nem csak két mellből áll. Ha valakit megszeretek, akkor rohadtul hidegen hagy, hogy mekkorák a mellei.
Neked viszont súlyos komplexusaid vannak. Jól mutatja ezt, hogy bár döntő többségében olyan válaszok születtek, akik szerint semmi baj nincs a kis mellekkel, sőt, jópáran írták is, hogy nekik ez jobban tetszik, erre te kiemeled azt az egyetlenegyet, ami leszólja a kis melleket. Kb. 80:20 arányban vannak, akik szerint tökéletesen vonzó a kis mell, de te mégis a maradék 20%-ot tekinted szentírásnak, a többi 80%-ot meg észre sem veszed. Egyébként ez az egyik különbség boldog, és boldogtalan ember között, hogy mit veszel észre. Mindig lesz olyan, akinek nem tetszel. Csakhogy vannak, akik azt tartják többre, akinek értékesek, akik pozitív véleménnyel vannak róla, mások meg azokat, akik a földbe tiporják. Őszintén szólva: férfiként rémesen taszítóak azok a nők, akiknek a csillagokat is lehozhatod az égből, a szikráját sem mutatják annak, hogy érdekelné őket a pozitív vélemény, de ha valaki, akár csak egy olyan, akinek abszolúte semmi köze hozzá, ha rosszat szól róla, akkor már az ő véleménye a szent. És hiába mondják százan az ellenkezőjét, neki akkor is csak az az egy pocskondiázó ember véleménye fog számítani.
"Ha a számodra kb egyformán szép arcú/alakú/fenekű nő közül az egyiknek nagyobb a melle mint a másiknak, akkor neked is a nagyobb mellű tetszik jobban..."
Mert ugye te jobban tudod, hogy nekem ki tetszik.
Amúgy meg nem. Túl azon, hogy a személyiség, az érzelmek nagyságrendekkel többet számítanak, de ha mondjuk nem ismerem őket, és csak a külső alapján kellene dönteni, és minden másban megegyeznek, akkor a kisebb mellűt választanám. Deee te biztosan jobban tudod, hogy nekem mi tetszene. ;-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!