Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, kinek milyen cicivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, kinek milyen cicivel volt a legjobb a ciciszex?

Figyelt kérdés
Milyen formájú mellek voltak, és mekkorák? Puha, vagy feszes cickók, esetleg szilikon? Jöhetnek képek is, és tapasztalatok.

2023. nov. 30. 11:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Barátnőm melléről tudok csak nyilatkozni, mert rajta kívül mással nem szexeltem. 90/C méretűek a mellei, puhák és enyhén lógósak. Nagyon jó vele a ciciszex.
2023. nov. 30. 11:21
 2/12 anonim ***** válasza:
52%

Én valamiért a normálnál kicsit nagyobb méretű szilikon, nagyon feszes, kemény mellekhez vonzódok. Amikor leveszem a melltartót, és ugyan ott maradnak a bimbók, semmi lógás.

Iszonyat jó érzés fogni az ilyet.

Ha természetes mellekről kell beszélni, akkor is inkább a feszesebb, normál vagy akár kis méret is.

Amit nem szeretek, azok a nagy, lógós mellek. Inkább legyen akár S-M kosaras, mint D vagy nagyobb, és ha kicsomagolom, lefolyik.

2023. nov. 30. 11:42
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Volt barátnőmnek 75D volt nagyon enyhén lógott a mérete miatt és olyan félkemény volt a tapintása. Nagyon jó érzés volt a ciciszex
2023. nov. 30. 11:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Párom cicije 90G enyhén lógós, nekem eddig az övé a legjobb cici amivel dolgom volt.
2023. nov. 30. 12:23
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Hú ez fogós kérdés mivel nagyon mellmánias vagyok. Az első lány akit mellbedugtam, neki nagyon szép mellei voltak. Kb C vagy picit nagyobb méret, szép kerek, feszes, szép nagy mellbimbó udvarral. Imádtam a melleit. Gyakran csinaltuk így mert ő is élvezte és a végén a tejet is a melleire arcara stb. Volt egy hatalmas mellű barátnőm. F-G kb es természetes. Na az ő mellei közt elveszett a farkam. Neki kb egy ló szerszáma illet volna oda. Velei sem volt rossz de viccesen nezett ki hogy mennyire pici egy átlagos méretű szerszám köztük. Volt jó pár szlikon cicis baratnőm is. Na velük is igazán finom. Illetve ha túlzottan feszesek a mellei, akkor kicsit nehézkes megoldani. Részemről a C-D körüli mellekkel, élvezem legjobban. Mindegy hogy teészetes vagy szilikon. Lényeg hogy szépek legyenek. 30X f
2023. nov. 30. 13:00
 6/12 A kérdező kommentje:

"Párom cicije 90G enyhén lógós"

Sajnos még ekkorához nem volt szerencsém, de gondolom, hogy kb ez az egyik legjobb méret ciciszexhez, és ha lógós, akkor könnyebb közészorítani is. Biztos isteni lehet.

"Na az ő mellei közt elveszett a farkam."

Azt elhiszem. Gondolom azért jó érzés volt, még ha látványra nem is olyan jó hogy elveszlődik a farkad benne.

Az én barátnőmé kb D kosaras, de eléggé szétállnak neki, csak ha ül az ágy szélén, akkor tudja igazán jól közzészorítani a farkam, ha háton fekszik, nem jó érzés számomra, nem tudja eléggé összeszorítani. De valahogy mostanában már nem tudom annyira élvezni,csak az elején amíg újdonság volt, pedig annak ellenére, hogy lógnak neki is, telt, duzzadt hatása van a melleinek.

Még másik 2 csajjal van tapasztalatom ilyen témában, a legelsőnek gyönyörű, dús keblei voltak, nem biztos, hogy nagyobb volt mint D, de mivel csinos volt, valahogy olyan volt a formája, hogy nagyon jól ment a ciciszex vele. Sajnos csak 2x volt alkalmam erre. És volt még egy csajom, B vagy C kosaras mellel, párszor csináltuk vele is, mert ő is szerette volna, de az inkább csak olyan mellkasdörzsölés volt a farkammal... A többi barátnőmnek pedig nem volt olyan mellmérete, hogy a téma egyáltalán szóba jöhetett volna.

2023. nov. 30. 13:19
 7/12 anonim ***** válasza:
70%

Mindenfèle volt.

Szilikonosban is volt több fèle.

Volt olyan akinek tökèletese volt az àllaga, kemènyen volt, ès gyönyörű a forma, a szìne ès a mellbimbò udvara is pont akkora volt amit szeretek.

Nagyon tetszett. Nagyok voltak, de inkàbb a forma, az igènyessèg tetszett rajta.

Viszont volt olyan szilikonos mellekkel is dolgom ahol nagyon gagyi hatàs volt. Mikor megfogtam akkor èreztem bent a szilikont. Nagyon mű volt.

Volt olyan szilikonos làny is akinek meg hiper aktìv volt a mellbimbòja. Èppen,hogy csak hozzà èrtem azonnal reakciòba lèpett. Megkemènyedett ès àllt. Nagyon tetszett ez is.

Voltam olyan gyönyörű arcù lànnyal akinek szèpek voltak a mellei rànèzèsre, de mikor megfogtam akkor nagyon puha ès folyòs volt. A combjai is nagyon puhàk ès folyòsak voltak.

Kinèzetre tetszett àllagra nem.

Kb 90 c lehetett.

Az exemnek kis, termèszetes mellei voltak, de volt mikor azt is nagyon meg tudtam kìvànni.

Magambòl kiindulva egy nőnek sokkal könnyebb, hiszen voltam màr mindenfèle mellű nővel ès a többsègük tetszett.

Egyszer voltam egy hatalmas mellü lànnyal aki elmondta, hogy volt mell kissebbìtő műtètje . Mèg ìgy is hatalmas mellei voltak. Nekem ez màr zavaròan nagy volt, nem tudtam rendesen hozzàfèrni.

2023. nov. 30. 13:26
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
C-D méret korrekt, alatta már nehéz bármit alkotni, felette meg méretfüggő, de ha rövidebb vagy elveszhetsz
2023. nov. 30. 14:08
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
Asszonyé 100D, puhák, picit lógnak. Imádom vele a ciciszexet még így 18+ év után is! Jókat szoktam közéjük/rájuk spriccelni! 😜
2023. dec. 1. 07:57
 10/12 A kérdező kommentje:

"Asszonyé 100D, puhák, picit lógnak."

Össze tudjátok eléggé szorítani, hogy kellemesen szorítsa a farkad? Milyen pózban van a párod?

2023. dec. 1. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!