Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon cicimániás vagyok. Pesten tudtok ajánlani olyan Rosszlányt aki szereti ha a melleit kényeztetik?
En meg pont azt kezdem nem erteni, hogy mindig is szerettem volna, es senki nemigen foglalkozott veluk. Soha nem mertem megkerdezni, mert paranoid modon azt hittem, velem van a gond. Tul nagyok es lognak, viszont nem csunyan.
Csak talalsz ra not, de az biztos, hogy azert tul hosszasan fajdalmas is lehet.
Szingli pasiként én is imádok,s imádtam mindig is a nagyobb,de kizárólag természetes mellekkel,cicikkel "játszani",kényeztetni,persze csakis amíg az adott nőnek,Hölgynek kellemes,s élvezetes a dolog...
Èrettebb,teltebb nők a gyengéim,az sem baj,ha lógósabbak azok a cicik,sőt!!!
Csak sajna jelenleg nem találok erre sem nőt!
Pedig nagyon vágynék rá!
Egy szingli hetero pasi,aki szereti,sőt imádja a teltebb,èrettebb női testet kényeztetni,akár önzetlenül is,s maximális gyönyört adni az adott nőnek!
5-ös,picit irigyellek,hogy ilyen nő a barátnőd!
Biztosan szèp,s eredeti mellei vannak...
Nekem sajna pont ilyen nőhöz sosem volt szerencsém,aki így,s ennyire kezdeményez mindig!
Bár nyílván vágynék rá!
4-es voltam,s vagyok!
“Biztosan szèp,s eredeti mellei vannak...”
Igen, isteni cickói vannak. Enyhén lógós, kb D kosarasok, imádom! Nálam is alap, hogy természetes legyen, a szilikon konkrétan kiábrándító, volt szerencsém fogni azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!