Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet valahogyan kompenzalni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valahogyan kompenzalni a kis meretet ?

Figyelt kérdés

Nekem normalisan merve csak 15 cm, es a bnom szerint ez kicsi.

Nem akar elhagyni, de azt mondta, nem az igazi a szex.

Ilyenkor garantalt a megcsalas ?

jan. 1. 13:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%

A legtöbb nő nem képes a hüvelyi szexre aki igen azok között sok a saját ujjával is ki tudja elégíteni magát ami kicsi és vékony is.

Ha neked nem megy nem a mérettel van a baj hanem a technikával.

jan. 1. 14:20
 12/19 anonim ***** válasza:
67%

Minden no kepes a hivelyi orgazmusra. Csak meg nem talalta meg a neki megfelelo turelmes partnert vagy nem eleg nyitott h kiserletezzen a sajat magan h neki mikent jo.

Alt a gatlasossag van mogotte

jan. 1. 16:04
 13/19 anonim ***** válasza:
62%

12.

Téves, utána lehet nézni.

Nem kell hozzá gátlás vagy trauma.

Valaki nem képes rá.

jan. 1. 16:06
 14/19 anonim ***** válasza:
72%

Ha tényleg 15 centis a farkad, és a barátnődnek nem jó veled a szex, akkor 99%, hogy nem tudod eléggé felizgatni, vagy nem jó a technikád, nem figyelsz eléggé arra, hogy ő mire vágyik, mit élvez.

Ha nem így van, akkor a csajnak az átlagosnál jóval tágabb puncija van, ez nehezebb ügy, de ő is próbálkozhat intimtornával, ha nem csak tőled várja a megoldást. Szóba jöhetnek még különféle játékszerek, vagy ahogy írták korábban, péniszköpeny is.

Az az ő személyiségétől függ, hogy megcsal-e, de ha rossz a szex, egy idő utána a kapcsolatotok is rossz lesz, ez szinte biztos.

jan. 1. 16:31
 15/19 anonim ***** válasza:
42%

Oke akkor mondom igy

30 evig ezt mondtak nekem nem vagy kepes ra. Nyugodjal bele a nok magyresze nem tudja.

Nem nyugodtam bele es utana olvastam, partnert valtottam, elmentem oktatasokra, tantra csoportba. Stb.. Es lam csodat 2 ev mulva sikerult elernem h egy faroktol aktus kozben legyen orgazmusom.

Manapsag, lassan 5 eve tanitom a noket arra hogyan mint kellene elerniuk az orgazmust. 56 eves vagyok jellenleg es nincs szandekomban elfogadni azt a maradi nezetet h a nok magyresze nem kepes ra.

Halistennek a majd 5 eb alatt szamtalan esetben sikerul elerni h a lany/no kepes legyen orgazmusra.

Van h par alkalom utan van h 1 ev kemeny munkaja volt benne.

Jellenleg is kepzem magam es tavaly spec lediplomaztam szexualpszichologuskent. Jartam itthon es amerikaban is Deborah Sundal-nal de indiaban is voltam par honapot e miatt.

jan. 1. 16:34
 16/19 anonim ***** válasza:

Azt hogy te mit fogadsz el és mit nem az nem számít semmit.

Ez orvosi tény, van aki nagyon érzéketlen azon a területen.

jan. 1. 16:36
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem orvosi teny.

Az a teny h a huvely nem mindenhol erzekeny (ha igy lenne elso szulesbe belehalna a no) az idegvegzodesek csoportokban talalhatok a huvelyben. De igazabol a huvelyi orgazmus is a csoklobol ered csak nem kozvetlen hanem kozvetett az ingerles. Pont ahogy analis behatolas eseten is el lehet erni az orgazmust a csiklo kozvetlen erintes nelkul. A noi anatomia bonyolultabb mint a ferfi es a szexualitas is osszetettebb. Pl nagy hatassal van ra a endokrin rendszer mukodese. De a lelki/mentalis gatak is.

A ferfi szexualitas a kbicikli a noi egy kifinomult motor. Csak h hasonlattal eljek.

De ezt is kifejteni es megvitatni keves.

Javaslom h kepezd magad ebben a targyban. Mert meglatasom szerint eleg hianyos a tudasod es a tapasztalatod.

jan. 1. 16:53
 18/19 anonim ***** válasza:

17.

Nagyon látszik hogy nem vagy képzett ebben a témában csak okosodsz igy nem lehet komolyan venni, sajnálom.

jan. 1. 16:55
 19/19 anonim ***** válasza:

De, orvosi tény, nem nehéz utána járni.

Azt lehet fejleszteni akinek alapból van hüvelyi orgazmusa.

jan. 1. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!