Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők hüvelye is olyan változatos, mint a férfiak pénisze, akkor miért nincs a rengeteg kis péniszhez csak nagyon kevés kis hüvely, ami tényleg élvezi, nem kell kompenzálni?
Figyelt kérdés
2023. nov. 1. 18:04
1/10 anonim válasza:
Mert ez így nem igaz. Nagyon durva, hogy mennyire fogalmatok sincs alap dolgokról. A hüvely átlagban kb 9cm, nyugalmi állapotban. De felizgatva gond nélkül a duplájára is tud tágulni, majd újra vissza is áll. Namost, van, aki ezen felül is elvezi az extrém tágítást is, de azt ne keverjük most ide. Illetve lehet pl intim tornával csiszolni a helyzeten. De alapvetően minden hüvely tud tágulni, csak nem mindenki élvezi ugyan azt. Tehát egyáltalán nem olyan változatos, meg nem úgy, ahogy gondolják itt sokan.
2/10 A kérdező kommentje:
Én ezeket tudom, azért a kérdés. Sokan ezzel nyugtatják a kis(ebb) farkú férfiakat, hogy a nők hüvelye is változatos.
2023. nov. 1. 19:26
3/10 anonim válasza:
Ez nem így működik. Majd felnősz és rájössz, hogy miért.
4/10 A kérdező kommentje:
???
2023. nov. 1. 21:18
5/10 anonim válasza:
#5 Már megint te? Ki nem szarja le az evolúciós szempontot? Már rég nem csak azért szexelünk.
6/10 anonim válasza:
És szerinted hogy találnának egymásra az összeillők? Kiírnák magukra az emberek?
7/10 anonim válasza:
#7 Sokkal egyszerűbb lenne, ha valahogy egyértelműsíteni lehetne.
8/10 anonim válasza:
Hüvelyi orgazmus csak akkor van, ha eltalálod a G pontot. A G pont csak pár centire van a bajárattól. De, hogy orgazmus legyen, ahhoz a nőnek fel is kell izgulnia.
Ez nem megy, ha a partner nem vonzó, türelmetlen, bénázik, főleg, ha elmegy 5 perc alatt.
Kb. 20 perc izgalom kell egy nőnek az orgazmusig. Utána akár néhány másodperc múlva képes a következőre, és a következőre, így tovább.
Lassabban érik el a nők az orgazmust, de nekik sokkal intenzívebb, hosszabban is tarthat, és gyakoribb.
Ráadásul sokan élveznek csiklóval, mellbimbóval, anális behatolás által, stb...
9/10 anonim válasza:
Az teljesen mindegy, hogy én milyen szűk vagyok, ha a személyiséged rohad és csak a testemet akarod használni, úgysem fogom élvezni.
10/10 A kérdező kommentje:
Kicsit más lett a téma, mint amiről a kérdés szól.
2023. nov. 4. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!