Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelyi orgazmus!?
Sziasztok! Soha nem volt még hüvelyi orgazmusom, és nagyon szeretnék.
Eddig két emberrel voltam együtt, az egyik a mostani párom. Vele paaszolunk minden téren, élvezem is vele a szexet, de soha nem volt még hüvelyi orgazmusom. Nem benne a keresem a hibát, mert amúgy mindent megtesz érte, végül csak a csiklóm ingerlésével tudjuk elérni, ami fantasztikus, de szeretném megtapasztalni anélkül is. Nagyon nyíltak voltunk/vagyunk, és mindenről is beszélgettünk, köztük arról is, hogy az exének egy szex alatt volt 3-szor is, pusztán attól, hogy benne volt. (Ne támadjátok a párom, ugyanúgy megosztottam én is vele mindent.) Eddig nem is zavart annyira, de most már én is szeretném megtapasztalni.
Kérdésem a következő: valakinek sikerült elérnie úgy, hogy előtte sose, és nem kellett párt cserélnie ehhez? Ha igen, akkor mi kellett hozzá? Úgy érzem átadjuk magunkat a pillanatnak. Gondolkoztam ezen a Kegel-tornán. Hatásos ilyen téren is?
Köszi nektek!
Az exemet meggyőzte az előző párja (volt több kapcsolata is előttem), hogy ő (mármint a pasi) mekkora kuriózum az ágyban. 34 éves volt, amikor először hüvelyi orgazmusa volt, velem.
Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy neked is velem lenne, de van rá esély, hogy ha a mostani pároddal nem is sikerül, valakivel még sikerülhet 😊.
A nők 95%-ának sosincs hüvelyi orgazmusa, akinek van, az szerencsésnek mondhatja magát. Én pl egyebkent tökre utáltam mikor együtt voltam egy pasival, és nem élveztem el tőle, vagy a hülye légfúvos vibrijétől, és azt ecsetelte, h az exe hanyszor elélvezett attól, meg az exe így meg úgy. Szerintem ez gáz.
Elmondom neked, h tőle nem, meg a cuccaitól sem, de otthon a saját kezemtől olyan orgazmusom van, h leszédülök az ágyról néha.... Fontosnak találom azt is h a nő ismerje saját testér, én pl kitapasztaltam h tudok úgy elélvezni, hogy egyszerre ujjazom magam plusz izgatom a csiklóm... Illetve már többször volt magamtól, a két ujjamtól hüvelyi orgazmusom. Fu... Amugy sokkal de sokkal másabb mint ha csak csiklótól élveznék el. Fantasztikus. De mikor elsőnek volt hüvelyi orgazmusom, tökre meglepődtem, és mondtam is magamba hogy azta, mekkora mázlista vagyok, merthogy a nők nagyon nagy százalékának nincs. Egyszer dildóval is volt hüvelyi orgazmusom, az más volt mint az ujjaimtól. Az is fantasztikus volt. Akkor egyre gyorsabban mozgattam magamba és egyre forrobb lett a hüvelyem aztán nagyon elélveztem. Fantasztikus volt. Szerintem lehet egyikotokben sincs hiba. Viszont ez az exem így, exem úgy dolog qrvára rombolja a másik önbizalmát. Bocsánat, de ha apasi allandoan az exete célozgat akkor menjen vissza hozza, vagy tanuljon kicsit a nőkről, h a nők rettentő nagy százalékának nincs hüvelyi orgazmusa.... Látszik, h keveset tud a nőkről, a női anatómiáról, és h csak abból áll a szex h van a hüvely meg a pénisz kb.... Tanulni nem ártana meg utánajárnia neki sem. Nagyon fiatalok lehettek még. Egész nap a kezébe lehet a telelfon, lehet ő is beírhatná tik tokozás helyett a googlebe h hüvelyi orgazmus... És akkor nem támasztana olyan elvárásokat feléd, ami nsm kifejezetten rajtad múlik, hanem rengeteg összetevős.... Anatómia stb.
Nem veled van a baj. Lehet sose lesz hüvelyi orgazmusod, ugyh ne ezt várd, csak élvezd a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!