Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lényleg ennyire gyakori a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lényleg ennyire gyakori a sorozatorgazmus, mint ahogy itt állítják?

Figyelt kérdés

2023. szept. 16. 12:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Én még nem találkoztam vele
2023. szept. 16. 12:33
 2/16 anonim ***** válasza:
39%
NEM gyakori, sőt nagyon ritka. Viszont ha összefutsz vele... hát akkor fel kell kötnöd a gatyát mert ott fél óra maszatolás édeskevés lesz.
2023. szept. 16. 12:42
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem, ezen az oldalon mindenki sok mindent állít, de általában a fele sem valós.
2023. szept. 16. 12:43
 4/16 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

Pedig itt elég sokan mondják, hogy van nekik...

2023. szept. 16. 12:44
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
21. századi probléma, hogy a nők körében is megjelent a teljesítménykényszer a szexualitásban, nem olyan régen beszélt erről egy szexológus. Mivel nálunk nincs egyértelmű jele, így annyit hazudunk, amennyit akarunk.
2023. szept. 16. 12:50
 6/16 anonim ***** válasza:
28%
Nem bonyolult. A partneren múlik a nők szerint. Odafigyeléssel, jó adottságokkal meg lehet ezt adni a nőknek. F
2023. szept. 16. 13:32
 7/16 anonim ***** válasza:
43%

Mű dildommal ha elég jól "játszok" képes vagyok rá, spriccelek is simán tőle.

Elképesztő milyen élvezetet tud okozni, rendes pasitol sose sikerült ilyet. Konkrétan az egész testem bele remeg utána ha dildommal játszok 😅

2023. szept. 16. 14:51
 8/16 anonim ***** válasza:
35%
Senki sem hiszi el, hogy van. Pedig van. Egyszer láttam, ugyanis én okoztam. Be voltam rúgva eléggé, meg már volt egy rövidebb menet, ezért akkor már nem bírtam elmenni. Elég keményen dugtam vagy 1 órán keresztül a lányt, aki eleinte ritkábban, a végén gyakorlatilag folyamatosan élvezett. Nem számoltam, de kb 15x. Így persze nekem is sikerült. Ez az egyik legjobb élményem az életemben, nem érdekel, hogy le lesz pontozva. Még hozzáteszem, hogy jobban irigykedjetek, hogy én 34 éves voltam akkor, a lány 18. Egy cseh pincérlány volt, ő szedett fel gyakorlatilag a kocsmában, ahol dolgozott, én meg ittam. Soha többet nem láttam .
2023. szept. 16. 19:52
 9/16 anonim ***** válasza:
45%
Még nem kaptam elég lepontozást, úgyhogy folytatom: a végére a kiscsaj (Ivetának hívták), kb eszméletlen volt. Nem teljesen, de közelebb volt az ájulthoz mint ahhoz, aki tudja hol van. Én sem voltam sokkal jobb állapotban, addig nem láttam ilyet (azóta sem), meg ugye sokáig kellett keményen tolni, én is teljesen kikészültem. Mivel nem nagyon tudtunk beszélgetni (nem tudok csehül, ő meg csak vmi vendéglős németet, angolt makogott), még 10 perccel a vége után is csak tette a szívére a kezem, hogy érzem-e, hogy még mindig kb 160 a pulzusa. Tényleg sajnálom, hogy veletek még csak hasonló sem történt.
2023. szept. 16. 22:26
 10/16 anonim ***** válasza:
45%
Nem gyakori, de nekem pl. van. És nem, nem kell hozzá hosszadalmas menet, pont az benne a lényeg, hogy hamar jönnek az orgazmusok. Nálunk pl. többször van rövidebb menet egymás után, és a legtöbb menet során elmegyek 2-3-szor pár percen belül. Ha hosszabb, akkor akár 5-6-szor is.
2023. szept. 17. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!