Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a barátotok szeretné végignézni ahogy játszotok magatokkal, megtennétek?
Figyelt kérdés
Nem lenne megalázó az, ha neki kifejezetten ez is tetszene? És fordítva?2023. aug. 21. 00:16
1/13 anonim válasza:
Sokszor játszuk ezt, természetesen egymással szembe, aztán kölcsönösen.
2/13 anonim válasza:
Megteszem kérés nélkül is. Ha fáradt a szexhez akkor mellette masztizok kütyükkel.
Sokszor be is száll a végére.
3/13 anonim válasza:
Mi ebben a megalázó??? A közös maszti is egy izgalmas előjáték, játszadozás.
6/13 anonim válasza:
Persze férjemmel sokat csináljuk és persze segítünk a másiknak befejezni.
40/N
7/13 anonim válasza:
Nekem csak vágyam. Sajnos a feleségem nem teszi meg.
9/13 anonim válasza:
Én imádom nézni, még egy csajom se csinálta kérés nélkül, de kérésre mind megtette.
Volt aki nem tudott a saját kezével elélvezni, mert neki sok és intenzív csikló izgatás kell, de játszott magával a kedvemért.
10/13 anonim válasza:
Nekem is voltak szégyenlős csajaim, de csináld azt, hogy dugás közben megfogod a kezét és oda rakod a csiklójához, akkor már tudni fogja mi a dolga és elkezd masztizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!