Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lényleg ennyire gyakori a sorozatorgazmus, mint ahogy itt állítják?
7-es,irigylem a dildódat... :)
S olyankor,mármint ha jön a spricc is,hova dugod a dildódat?
Ha itt nem szeretnéd leírni,felölem privi is jöhet!
12-es,ezt valamiért talán én is tudom...
11-voltam
Csak masztival, a pasimat nem érdekli annyira h jó legyen nagyon nekem is, meg se várja hogy elélvezzek 1x is, már beteszi. Megmondtam hogy nincs hüvelyi orgazmusom, nem megy. Azóta se érdekli. Engem így meg a kapcsolat nem fog érdekelni, nem verseny az orgazmus, de muszáj lenne elfogadnia, hogy addig kell kézimunkázni, amíg el nem megyek valahogy. Orál meg vele nincs.
Szeretem, de nagyon nem jó ìgy a szex nekem.
Az ex-pasim nagyon jól tudta a dolgát, de ő egy tajparaszt volt.
Hol az igazság, tökéletes partner úgy fest nem létezik, főleg ha olyasmit se lehet vele megbeszélni, hogy legalabb a csiklói orgazmust várja ki
Kedves 14-es, ez elég durva lehet 😔 De valahol szerintem Te is tudod/érzed, hogy a jelenlegi kapcsolat nem az igazi.
Hidd el, lesz igazság, rá fogsz lelni úgyis az igazira.
15-ös a hétvégén "megneveltem" amúgy, közöltem, hogy el ne vegye a kezét. :D 2x is elmentem.
Neki nem sok tapasztalata volt előttem, próbálok türelmes maradni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!