Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hüvelyi orgazmus?
Figyelt kérdés
Párommal mostanában jutottunk el oda, hogy szex közben csiklóizgatás nélkül is érzek lüktetést a hüvelyben. Kutyapózban sikerül, eddig kb. 5-6 alkalommal volt ilyen szinte minden szexeléskor. Viszont nagyon rövidek és enyhék, és általában akkor érzem ha kihúzza közben. Ennek most akkor lelki gátja lehet, hogy nem megy rendesen, vagy mi? Én úgy érzem el vagyok lazulva. Ötletek mit kéne tennem? Elérhetem az igazi hüvelyi orgazmust?2023. szept. 12. 15:59
1/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen
Nagyon tompa nagyon gyenge
A partnerem szerint. Hüvelyi orgazmus
A csikló orgazmusom az nagyon intenzív
2/7 anonim válasza:
Nem az, de egy közeli állapot. Ha orgazmus lenne akkor pontosan tudnád.
Ne lamentálj azon, hogy "ez mi", hanem élvezd!!! A szex erről szól, nem arról, hogy hány fajta pózban, hányszor tud valaki eljutni a csúcsra. A szexben nem az orgazmus a fő műsorszám, hanem maga a szex, az élvezetek!
3/7 anonim válasza:
Ha akkor érzed amikor kihúzza az nem orgazmus. Meg a hüvely lüktetése sem csak orgazmus közben van.
5/7 anonim válasza:
Ha meg kell érdezned, hogy volt e orgazmusod, akkor nen volt, mert ha lenne azt tudnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!