Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, barátság extrákkal esetén mivel tudja
kompenzálni a pasi ha a konkrét dugasban nem elég jó?
Szerintem, ha odafigyelsz a másikra és kellően fel tudod izgatni már a legelején amikor még nincs is konkrét aktus, csak szimplán simogatod, masszírozod esetleg vagy csókolgatod a nyakát, a mellkasát akkor ezzel elérheted, hogy kellemes legyen számára az együttlét annak ellenére, hogy a konkrét szex rész nem tart olyan sokáig. De ugyanúgy orális kényeztetéssel is tudsz örömet okozni a másiknak, ha megfelelően csinálod és ő rá figyel. Ezt csinálhatod kézzel és szájjal is. Ha ügyes vagy akkor mire sor kerül a szexre, ő már egyszer elélvezett a kezeid vagy a szád által. Ha pedig te gyorsan el fogsz menni, mondjuk ilyen 5 perc alatt akkor szex után szintén csókokkal haladhatsz lefelé, hogy szájjal kényeztesd. Így szerintem nem fogja azt érezni, hogy nem volt jó számára az együttlét. De persze nem mindenki szereti a nyalást és a bdsm-el pedig meg se próbálkozz, ha előzetesen nem beszéltetek róla vagy nem tudod, hogy ő hajlandóságot érezz rá. A nők egy kicsit máshogy működnek, mint a férfiak. Nem biztos, hogy számára az izgató lesz, ha csak úgy random valami fétissel betámadod. Persze, ha tudod azt, hogy van valami ami izgatja akkor be lehet venni az előjátékba, de szerintem az elején semmiképpen nem szabad ilyenekkel betámadni a másikat.
2022. dec. 12. 23:07
Ha amúgy is barátok vagyunk akkor nem kell kompenzálni, mert idő kell annak, hogy összeszokjunk. 1,5 éve tart egy ilyen kapcsolatom kisebb nagyobb megszakításokkal amikor a partneremnek volt egy komolyabb kapcsolata. Amúgy ugyan úgy találkozunk akkor is, elmegyünk együtt bulizni stb csak értelemszerűen szex nincs. Ha meg így mind a ketten szinglik vagyunk akkor ez egy szuper lehetőség ha amúgy le vannak fektetve a szabályok és jó a kommunikáció.
2022. dec. 12. 23:07
Rossz hírem van... ha nem vagy jó az ágyban, nagyon eltérőek a szexuális igények, preferenciák, nincs meg a hullámhossz akkor egy idő múlva egy normál kapcsolatban sem tudsz semmivel sem kompenzálni.
Egy kompenzációs tényező van amit elfogadnak a nők ha béna vagy az ágyban - a szerelem, az érzelmek (mármint a lány részéről). Kicsit tovább tart olyankor a türelem.
2022. dec. 13. 00:57
Az odafigyelés és jó előjáték. Az, hogy rövid, nem számít, majd belejössz, ha van rendszeres szex. Vagy lehet csinálni többször egymás után.
2022. dec. 13. 08:53
Vagy marad az anyagi része!A barátság extrákkal az, amikor nem csak sexelni jártok egymáshoz, hanem közös programok is vannak.Ha elviszed kirándulgatni, vacsorák, vásárlás stb...van az a pénz amivel lehet kompenzálni bármit!Te azért maradsz vele, mert lehet dugni, Ő meg azért marad veled,mert költesz rá.Nyilván az a jó,ha nem így működik, de azért még alakulhat így.
2022. dec. 13. 09:07
5-ös nem sugarbaby kapcsolatról beszélünk, ne beszélj már össze-vissza. :D Nekem is van ilyen kapcsolatom, és együkönk se költ a másikra többet mint fordítva. Eleve én állok jobban anyagilag nőként, és baromira nem elvárás se a vacsora se a vásárlás, pláne ha az az ő pénztárcáját terheli egyedül. Nem is engednék ilyet, nem vagyok senkinek a kitartott nője akit csak dugni akar. Egyenlő partnerek vagyunk ebben, néha ő hív meg kajálni néha én, elmegyünk együtt koncertre/fesztiválra, vagy csak beülünk sörözni meg társasozni valahova a barátainkkal. De például most karácsonyra is veszünk egymásnak ajándékot, és meg van beszélve hogy valami élményt adunk egymásnak, én pl színházbelépőt veszek, tavaly meg szabadulószobázni voltunk. Nincs itt semmilyen anyagi haszonlesés, és nincs is mit kompenzálni. Mondom ezt úgy, hogy az első pár hónapban nem volt jó a szex, de emberileg meg jól kijöttünk.
2022. dec. 13. 10:11
#5 ez csak sugarbaby-knél, golddiggereknél működik. A pasival maradnak mert lefejik - a pénzére spendíroznak, miközben az ágyban más valakire vágynak (és dugnak mellette mással hogy megkapják amire vágynak).
2022. dec. 13. 10:18
#6 "A barátság extrákkal az, amikor nem csak sexelni jártok egymáshoz, hanem közös programok is vannak"-Ezt írtam én.
"néha ő hív meg kajálni néha én, elmegyünk együtt koncertre/fesztiválra, vagy csak beülünk sörözni meg társasozni valahova a barátainkkal."-Ezt írtad Te.A kettő nem ugyanaz?
"Mondom ezt úgy, hogy az első pár hónapban nem volt jó a szex, de emberileg meg jól kijöttünk." Nálad sem működött a sex, de kaptál helyette mást.Te ezzel lettél kompenzálva.De azért,mert Te nem vagy egy haszonleső Nő,még Te is tudod,hogy mások viszont lehetnek azok egy kapcsolatban. Teljesen mindegy, hogy milyen az a kapcsolat.Erre akartam kilyukadni csak biztos megint baromi rosszul fogalmaztam, előfordul velem.Vagy túl filóztam a dolgot.
2022. dec. 13. 13:23
Kapcsolódó kérdések: