Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Változott a vonzalma hozzám?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változott a vonzalma hozzám?

Figyelt kérdés

Van egy kapcsolatom, egyfajta barátság extrákkal. Több hónap barátság után lett végül szex, amit kölcsönös vonzódás előzött meg és az első időszakban nagy volt az amplitúdója.

Az utóbbi időben azonban nem voltunk olyan értelemben együtt, sokkal kevesebb az ilyen irányú közeledés a részéről. Jóban vagyunk továbbra is, sokat beszélgetünk, időt töltünk, időnként csók is van.

Nekem nagyon hiányzik, nem értem, hogy pár hónap alatt ez miért múlna el egy férfinél, mikor előtte megőrült értem. Hogy működik ez? Volt korábban több évig tartó kapcsolatom több is, ott is végig működött a szex, magas intenzitással.

A srác viszont nem független most, ez is hozzátartozik az igazsághoz. Lehet, hogy sok ez így neki?

2022. dec. 10. 08:32
 1/4 anonim ***** válasza:

"A srác viszont nem független most, ez is hozzátartozik az igazsághoz. Lehet, hogy sok ez így neki?"

Na itt lesz elásva az a bizonyos kutya..

Sok minden megeshet, innentől kezdve csak tippelgetni lehet. Az is lehet, hogy sok neki a szex mennyisége és nem kívánja annyira, az is lehet, hogy bűntudata van belül amiért csalja a párját és még sok minden más is. (Bár utóbbit meg is érdemli.)

Egyébként a férfiaknál is olyan ez, mint a nőnél. A lelki és mentális állapot nagyon meg tudja határozni, hogy mennyire vagy kívánós és mennyire igényleg a szexet. Illetve olykor ez csak úgy változik és időszakos. Nem mindig az van, hogy állandóan szexelne az ember... legalábbis nálam. Van amikor sokkal jobban vágysz napi több együttlétre és van amikor elég lenne naponta egy vagy kétnaponta egy.

2022. dec. 10. 08:40
 2/4 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
Nem szégyelled, hogy egy olyan pasival akarsz lefeküdni és olyan pasival csókolózol, akinek barátnője van...?
2022. dec. 10. 12:54
 3/4 A kérdező kommentje:
2-es, nem, ilyen velejéig romlott némber vagyok látod. Lehet is továbbgörgetni, ha a kérdésre nem tudsz válaszolni.
2022. dec. 10. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha tudtad, hogy nem szabad ember, akkor csak erre kellett volna számítanod az elejétől fogva. Máskor ilyet ne csinálj!!!
2022. dec. 12. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!