Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik típus jön be jobban? Ha lehet korral együtt!
Második. De attól még legyen rámenős és határozott is:) na meg sok minden más is, de most nem ez a kérdés
27N
Ki nem állom abromantikázást. Nekem túl nyálas, a Valentin napot is utálom. Néha egy-egy szál rózsa jól tud esni ha meglepőnek vele, vagy egy apróbb ajándék (tényleg apró nem wellnessezésre kell gondolni vagy ilyesmi) vagy egy kis figyelmesség, apróság. Amit természetesen viszonzok is. De ennyiben kimerül nálam a "romantika". Nekem elég, ha hűséges, őszinte, lehet rá számítani, szeret és elfogad olyannak amilyen vagyok a dilijeimmel együtt.
Az ágyban meg legyen mocskos, perverz, vad és hedonista.
Önbizalomban látszik nincs hiány. Szívesen górcső alá venném azon nők táborát akik az ilyen "okos" férfiakat kedvelik.
Azt hiszem Te megfogalmaztad amit szerettem volna olvasni.
Persze, majd az asszonyok válogatnak. Meglátnak mind nedves, kellek nekik, meg is vannak az ágyban. Kinézet számít, többi nem.
8x bajnok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!