Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Melyik típus jön be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyik típus jön be jobban? Ha lehet korral együtt!

Figyelt kérdés

2022. nov. 16. 16:15
A kérdező szavazást indított:
Rámenős, szexorientált
Nyugalmat sugárzó, romantikus
Mindegy, csak férfi legyen
31 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
A kettő keveréke
2022. nov. 16. 16:16
 2/15 anonim ***** válasza:
87%

Második. De attól még legyen rámenős és határozott is:) na meg sok minden más is, de most nem ez a kérdés

27N

2022. nov. 16. 16:19
 3/15 anonim ***** válasza:
A kettő keveréke, hol ilyen, hol olyan :)
2022. nov. 16. 16:21
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Romantikus lol. Sose vagyok az,azt kellek a nőknek. Elején megmondom a frankot, mit akarok, mégis kellek az egésznek
2022. nov. 16. 16:51
 5/15 anonim ***** válasza:
81%

Ki nem állom abromantikázást. Nekem túl nyálas, a Valentin napot is utálom. Néha egy-egy szál rózsa jól tud esni ha meglepőnek vele, vagy egy apróbb ajándék (tényleg apró nem wellnessezésre kell gondolni vagy ilyesmi) vagy egy kis figyelmesség, apróság. Amit természetesen viszonzok is. De ennyiben kimerül nálam a "romantika". Nekem elég, ha hűséges, őszinte, lehet rá számítani, szeret és elfogad olyannak amilyen vagyok a dilijeimmel együtt.

Az ágyban meg legyen mocskos, perverz, vad és hedonista.

2022. nov. 16. 16:56
 6/15 A kérdező kommentje:

Önbizalomban látszik nincs hiány. Szívesen górcső alá venném azon nők táborát akik az ilyen "okos" férfiakat kedvelik.

2022. nov. 16. 16:56
 7/15 A kérdező kommentje:

Azt hiszem Te megfogalmaztad amit szerettem volna olvasni.

2022. nov. 16. 16:58
 8/15 anonim ***** válasza:
6%

Persze, majd az asszonyok válogatnak. Meglátnak mind nedves, kellek nekik, meg is vannak az ágyban. Kinézet számít, többi nem.

8x bajnok

2022. nov. 16. 17:04
 9/15 anonim ***** válasza:
Hasonló a véleményem mint a masodik és a harmadik válaszolónak.
2022. nov. 16. 18:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Nyugalmat sugárzó és szexorientált :D
2022. nov. 16. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!