Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet valahogyan kompenzalni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valahogyan kompenzalni a kis meretet ?

Figyelt kérdés

Nekem normalisan merve csak 15 cm, es a bnom szerint ez kicsi.

Nem akar elhagyni, de azt mondta, nem az igazi a szex.

Ilyenkor garantalt a megcsalas ?

jan. 1. 13:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%
Az emberek 5%-ának nagyobb mint 16 cm. Ettől még lehet, hogy neki kevés, és igen, akkor előbb-utóbb el fog hagyni, meg fog csalni. Ha rossz a szex, akkor vége lesz.
jan. 1. 13:03
 2/19 anonim ***** válasza:
38%

Hát... majdnem.

Szerintem ez egy tökéletes méret egyébként, nem tudom mi van a mai fiatalokkal. De mindegy, tudod kompenzálni jó nyalással, ujjazással, esetleg p.gyűrűkkel, játékszerekkel. De azt csak ő tudja, h ez jó-e neki és elég-e. Sajnálom.

jan. 1. 13:05
 3/19 anonim ***** válasza:
57%
A 15 az átlagos de mindegy mekkora ha tudod használni.
jan. 1. 13:24
 4/19 anonim ***** válasza:
72%

Ez kamu, mert az a méret elég lenne.

Csak te nyilván nem érted a szex lényegét, legfeljebb azt hiszed hogy jól csinálod.

jan. 1. 13:34
 5/19 anonim ***** válasza:
73%
Azért nem kell hazugsággal sem nyugtatni, hogy 5% nagyobb mint 16. Igen, a 15 cm egy full átlagos, jó méret. De ha az adott nőnek ez kicsi, akkor kicsi. Nem az átlag számít, hanem az egyéni igény. A szexben nem lehet kompenzálni. A kis méretet nem kompenzálja a jó orál, a rossz orált nem kompenzálja egy nagy farok. De vannak kompromisszumok, pl péniszköpeny.
jan. 1. 13:34
 6/19 anonim ***** válasza:
28%

5.

Ha tudja használni mindegy a méret. Ha nem tudja akkor nem a méretre kell fogni

jan. 1. 13:36
 7/19 anonim ***** válasza:
40%
6. Ez nagyon nem igaz. Ha valakinek annyira kicsi, hogy nem is érzem, vagy épp olyan nagy, hogy már fáj, akkor tökmindegy a technika. Illetve a méret adottság, viszont ahogy használja, az tanulható. Mind a kettő szempont fontos.
jan. 1. 13:40
 8/19 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen partnerfüggő. Van akinek kicsi, azzal nem lesz sosem jó a szex, ne erőltesd. Aki viszont szűk annak pont rád van szüksége, neki a nagy méret problémás, akár fájdalmas is lehet. Nekem pl átlagos, 16 cm, de kicsit vastagabb, 5 cm, igy nagyon ritka hogy mehet az anál, ez már kicsit vastag hozzá sajnos.
jan. 1. 13:46
 9/19 anonim ***** válasza:
52%

7.

Nem a szélsőségekre gondoltam.

Voltam már 11 cm-essel akivel sokat kommunikáltunk és kipróbáltuk mi a jó póz a méretének. Tudta használni és tudott kommunikálnu így jó volt vele a szex.

Voltam 17-essel is de szörnyű volt mert nem tudta használni.

Tudni kell kommunikálni és használni ami van és mindegy lesz a méret.

jan. 1. 13:47
 10/19 anonim ***** válasza:
76%

Elsore szerez be alap anatomiai es szexualis ismereteket a nokrol. Olvass utana mi az ami altalaban jo a noknek.

Pl hosszabb elojatek, bizonyos pozok, behatolasi szog, utem, jatekossag, valtas, stb.

Huvelyi orgazmushoz nem art ha tudod pontosan hol van a G A pontjai. Ezt ujjazassal vagyis inkabb az ujaddal hatolj be es finoman lassan simogatva terkepezd fel a huvelyet. Legyen kommunikacio h hol erzi izgatonak hol nem. Ahol jonak erzi ott kicsit esosebb nyomassal gyorsitva ingereld. Mondja el h milyen erosseg es gyorsasag kellemes neki. Milyen mozdulat faj vagy kellemetlen.

Probalj meg 1 ujjal majd 2vel jatszani.

Szanj erre idot par orat is akar, hasznalj kokuszolajat sikositasra (sokkal jobb erzes neki majd) legyen kelemesen meleg nyugyodt legkor halk zene illatosito ...

Ha parszor mar megvolt wz es tudod mi jo a lanynak akkor probald leutanazni a farkaddal os ezeket. 🙂 Keresd melyik pozben szogben tudod utanozni aut amit az ujjaddal csinaltal.

jan. 1. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!