Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mivel lehet kompenzálni a kis faszt, egy hosszú kapcsolat reményében? ha lehet egyáltalán
Figyelt kérdés
2023. aug. 15. 10:23
4/16 anonim válasza:
Tudj jól nyalni, használd az ujjaid és attól hogy kicsi lehet nagyon jó a szex
5/16 anonim válasza:
Leginkább azzal, hogy kedves vagy és normális a lányhoz. Őt helyezed az első helyre. Szereted, mint állat! Nekem sikerült azzal, akit kiszemeltem magamnak. 3 (közös😂) gyermekünk van, az egyik már nagykorú.
6/16 anonim válasza:
Kézzel
Nyelvel
Jó fizetéssel
Nyitott kapcsolattal
29N
7/16 anonim válasza:
Nyitott kapcsolatban miért maradnatok? Annak mi ertelme? Nem egyszerűbb szakitani es azzal osszejonni akivel jo a szex? Vagy a penz miatt?
8/16 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mekkora az a kicsi am.
Van olyan póz, & technika, amihez nem kell nagy lőcs.
De igen, ügyes ujjak, ügyes nyelv, és píz, ha ezek nem vannak!
9/16 anonim válasza:
Nagyon durva, hogy egy párkapcsolatba kicsi fasszal csak a pénzéért maradnak az emberek :D Basszus, nekem is volt kisfarkú csávóm, de még akkor sem érdekelt jobban a pénztárcája :D
Ne hagyd kielégítetlenül, ujjal, nyelvvel old meg a problémáit, hord a tenyereden, randizz vele, stb. A pénztárca nem olyan nőket vonzz, akiket meg akarsz tartani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!