Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, átlag feletti pénisszel kompenzálni lehet átlag alatti jövedelmet egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 11:00
1/16 anonim válasza:
Az átlag feletti pénisszel nem lehet eltartani egy gyereket normál szinten. A boltban sem adnak semmit érte, hiába kapod elő. Max. az eladó néninek esetleg megtetszik, aztán kapsz egy szopást később.De az sincs kizárva, hogy rád hívja a biztonságiakat. A gáz számlát sem tudod vele kompenzálni, hiába küldöd el a fotót róla a szolgáltatónak, mint aktuális mérőállást.
2/16 anonim válasza:
Kompenzálni nem, mert nem elvárás a párom fizetése.
4/16 anonim válasza:
Inkább fordítva.
Nekem is fáj a nagy.
6/16 anonim válasza:
Én nem tudom, ez valami berögzült szokása az átlag alatti érzelmi intelligenciájú hímneműeknek (sajnos túl sok van belőlük), hogy minden embert leredukálnak valamiféle konkrét funkciót ellátó használati tárggyá, beleértve ezek szerint saját magukat is?
7/16 anonim válasza:
🤣🤣🤣😂😂🤣
Nem lehetne valami alap IQ és EQ teszt az oldalra ?
Gyász ami itt folyik.
8/16 anonim válasza:
Nem lehet. Hogyha tényleg átlag feletti lennél akkor tudnád,hogy ez egy átok. Nem lehet normalisan szexelni, mindig nagyon vigyázni kell, egy rossz mozdulat és komoly sérülést lehet okozni. Az előjáték extrém fontos.
Minden nő nagyrol almodik ameddig meg nem latják, utána van,hogy aktus előtt visszakoznak mert tudják,hogy nem képesek ekkorat befogadni..
A filmekben jól mutat, a valóságban 15-18centi bőven elég
9/16 anonim válasza:
Én eltartanék egy nőt
13 a méretem
10/16 anonim válasza:
Mi nők tudunk venni jó hosszú, vagy akár jó vastag műpéniszt apró pénzért. Nem kell azért eltartanunk egy pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!