Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mivel lehet kompenzálni a kis faszt, egy hosszú kapcsolat reményében? ha lehet egyáltalán
11-es
Ugye ezt nem komoly kérdezed? Szerinted az lány magával a farokkal ismerkedik vagy a pasival? Ha neked csak azok a csajok tetszenek, akik egy kirakatból jöttek elő, akkor még elég éretlen vagy egy fix kapcsolatra. Vagy akkora van neked, hogy azt hiszed, az a legfontosabb a csajnak is, nemcsak neked. Igen fontos lehet, de az élet nemcsak dugásból áll, hanem sok minden másból is. A szex csak egy része az életnek, de nem az lesz a meghatározó minden alkalommal.
13-as
Értem, amit mondasz, de az a baj, hogy ma ez lett a divat. Előbb kipróbálod, aztán döntesz. Néztem pár Too Hot To Handle sorozatot (tudom, béna vagyok), de abban is pont ezt hiszik az emberek és rá kell ébredniük, hogy egy kapcsolat másként is működhet. Igen, lehet, hogy manapság ez a divat, de miért kellene egyből eldobni azt, akinek egy kicsit kisebb? Azért az punci elég szoros és kis farokkal is át lehet élni jó dugásokat. Tudom a mi kapcsolatunkról. És nem kell megcsalni ahhoz senkit, ha szeretitek egymást. De elismerem, hogy igen, vannak olyan nők, akik már dobják is félre a kisfarkúakat, még akkor is, ha maguk sem tökéletesek. Nem mindenki bombanő és nem pasi pl Jason Momoa. Azoknak is kell élvezet, akik nem jutottak fel a csúcsra kinézetileg. És aki ilyennek érzi magát, az könnyebben elfogadja a másikat is olyannak, amilyen. Persze, az lenne az ideális, ha minden csaj gyönyörű, nagy mellű, formás hátsójú lenne és a fiúk is hasonlóak lennének a maguk mivoltában és akkor mindenkinek tökéletes fia és lányai lennének. Igen, van aki meg tudja csinálni, de a többség nem. Ezért elfogadjuk azt is, ha valakinek valamije nem annyira tökéletes. Még akkor is, ha ez a szex része kellene, hogy legyen. Mert ahogy írtam, a szex csak kiegészítője a napi életnek, nem pedig a szex az élet. A legtöbbünknél legalábbis.
14-es vagyok ismét
Igazából csak azt akartam kihozni az egészből, hogy attól, hogy kicsi (persze nem tudjuk mennyire kicsi, az enyém 14 cm jó esetben), hogy meég nem jelenti azt, (ahogy a feleségem mondaná) hogy Taigetosz. Csak azért mert kicsinek gondolja, nem kell magának azt hajtogatnia, hogy "sosem lesz nőm". Nem vagyok szexológus, de gyanítom, hogyha nekünk különböző méreteink vannak, akkor a lányoknál sem egyforma mindenkinek ott belül. Ha egy picit rövidebb, akkor kellemesebb és jobb lesz neki egy kicsit rövidebbel. Másrészt a nőknél jobban dominál az érzelem, de tény, hogy a többsége biztosan jobban szereti a nagy méretet. Szóval "szegény kérdező", ha kicsi , akkor is van esélyed és nem feltétlenül csak olyan nőre, aki nem szép. Szerencsére mindnyájan különbözőek vagyunk, más igényekkel. Igen, elismerem, hogy ilyenkor benne van az emberben a visszautasítás lehetősége (mégpedig joggal), de azért több az esély rá, hogy lesz valakid, mintha a lottó 5-ös megnyerésére pályáznál. Egy próbát megér, aztán vagy bejön, vagy nem. Amúgy 2 öcsém van , nyilván hasonló genetikával és méretekkel és mindenkinek van gyermeke és párja. Nem lehetetlen, hogy ő is találjon valakit. De ez az én véleményem, egy 50+ pasié, aki talán már egy letűnő nemzedék tagjává vált. Tény, hogy másképp látom én és másképp látja az, aki most van benne és mostani lányok között kell elérnie valamit. Az internet teljesen új szokásokat idézett elő. Hogy ez jó vagy nem, azt nem tudom. Mindenki szidja a következő nemzedéket, de a világ mégis megy előre és fejlődik. Bár, az érzelmi fejlődés és a mai elszigetelődés sokaknál valahogy sokkal "népszerűbb" lett mostanság, mint 30-40 évvel ezelőtt. De ez egy másik téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!