Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van? Tényleg azt fogják gondolni a férfiak, hogy mentálisan problémás vagyok és távol maradnak tőlem?
Sziasztok,
ha össze-vissza lesz az egész szöveg és teljesen stuktúrálatlan, sajnálom, de most sok gondolat kavarog a fejemben és nem biztos, hogy nagyon struktúráltan egy szöveggé tudom őket szőni.
Ha valami hiba van a szövegben, elnézést, de két napja nem aludtam.
Ez nem egyféle hard-luck story akar lenni, csak azért mesélem el a következőket, mielőtt rátérnék a lényegre, hogy az egész képet értsétek.
Egy 25 év alatti lány/nő vagyok, aki bizonyítottan hormonális gondokkal küzködik, ami igaz, hogy már kezelve vannak, viszont nálam az egész hormonális zavar ahoz vezetett, hogy az arcomnak lettek férfias vonásai a pubertáskor során, azaz, az állkapcsom széles, a szemödökcsontom kiálló és az orrom sem éppen lányos kategórába sorolható.
Amikor megkezdődött nálam a pubertáskor, az arcom drasztikus változásokon ment át a rossz irányba sajnos. Sokszor piszkáltak az iskolában és még egyetemen is kaptam beszólásokat miatta, jobban mondva, a férfias vonások miatt.
Ez, hogy álandóan az orrom alá dörgölték és még mindig dörgölik néha, hogy én más vagyok negatív módon, romboló hatással volt és van az önképemre. Az öltözködésemmel nincs baj és adok is magamra, de az arcom tönkre teszi az egész összképet.
Szocializálódni élőben nem merek egyáltalán, ha ki is megyek az utcára, azt vagy éjjel teszem vagy lehajtott fejjel.
Annak érdekében, hogy majd valamikor normális életet tudjak élni, úgy döntöttem, hogy elkezdek szedni össze pénzt plasztikai beavatkozásokra, hogy egy része az árnak meglegyen és a másik részét majd felveszem hitelként. A gyűjtögetés már folyamatban van.
Az interneten, annak ellenére, hogy személyesen nem, azért merek más emberekkel chatteln és regisztráltam is több oldalon, ahol lehet beszélgetni emberekkel a világ minden szögletéből nem randizgatás céljával.
Ezeken az oldalakon igaz, hogy nem kötelező képeket feltölteni magadról és hogy legyen profilképed, de én ennek dacára választottam egy profilképet és töltöttem fel még mellé kettő képet, hogy biztosra menjek, hogy olyanok írnak rám, akik elfogadnak úgy, ahogy vagyok.
És most közelítek a lényeghez. Az egyik oldalon rám írt egy magyar srác, aki tökre normális volt és helyes is (utóbbi picit később lesz releváns) és pár nap chatelesés után, azt mondta, hogy szeretne engem jobban megismerni és esetleg kapcsolatot is szeretne, ami miatt én beparáztam. Írtam neki mindig, hogy az én arcom, ahogy látja a képeken, nem ez a konvencionális nőies arc és hogy az én arcomat túl rondának tartom és hogy ő neki szebb lány is simán akadhatna mint én és hogy nem leszek kész semmilyen kapcsolatra vagy intitmitásra addig amíg az arcomat meg nem műtettem, stb. Ő aztán mérges lett és azt mondta, hogy rohadtul idegesíti, hogy egy cseppnyi önbizalmam sincs (amiben maximálisan igazat adok neki) és hogy amire meg lesz a műtét leszek közel harminc vagy picit az felett és hogy egy harminc körüli szűz semmilyen férfinek nem kellene párkapcsolatra, mert a férfiak azt szeretik, ha az együttlétkor minden nehézségek nélkül zajlik és hogy sok férfinek nincs türelme tanítgatni egy közel harminc éves szűz nőt és hogy azt fogják gondolni, hogy pszichésen beteg vagyok nagyon és ezért nagy ívben elkerülnek majd.
Így maradt abba a beszélgetés.
Igaza van amúgy? Van egy barátnőm, aki osztja a srác által hangoztattakat és ez nem éppen megnyugtató.
"De ezek szerint sokuk akkor, ha minden 100."
Jó, de van 1% esélyed, hogy kifogd a tutit, próbálkozni kell. Lehet, hogy pont ez a srác volt az 1%!
1. A privát zaklatásaidtól kímélj meg!
2. Nem te fogod megmondani, hogy másoknak mi tetszik, és mi nem.
3. Részemről vita lezárva. A te dolgod, hogy mit hiszel, a te dolgod, hogy hogyan rontod el a saját életedet, nekem ettől nem lesz rosszabb.
4. Esetleg megpróbálhatnád, hogy ne csak végletekben gondolkozz...
5. A magas lóról meg jó lenne leszállni. Lehet ám, hogy nem azé a legrelevánsabb vélemény, aki férfit eddig csak képen látott, mert eddig betoji volt a közelükbe menni.
#27: "kb minden 100. az érzelmeket részesíti előnyben"
Szerintem ez inkább 20-30% körüli arány, de igazából mindegy.
Soha nem fogom megérteni azokat, akik "mindenkinek" jók akarnak lenni. Egy embernek kell megfelelni, annak, akivel járunk. Ki a frászfenét érdekel, hogy másoknak bejövök-e, ha van, akivel szeretjük egymást??
#32 "azt mondták nekem, hogy az összes férfinek kell a vizuális inger"
A "kell a vizuális inger" nem egyenlő azzal, hogy semmi más nem számít. Meg javaslom megérteni a szépség szubjektivitását taglaló részeket! Mert láthatóan te nem vagy hajlandó (vagy nem vagy képes) értelmezni azokat a sorokat, amik a te beteges és felszínes álláspontodnak ellent mondanak.
"Rosszindulatú nem vagyok és felszínes sem. Csak nem tudtam elképzelni, hogy egy helyes férfi mit akar tőlem, amikor az arcom féfrias és ronda."
Azosztigen. Rögtön a következő mondatban be is bizonyítod, hogy te felszínes vagy. Egy soron belül állítás, és cáfolata. Te tényleg ennyire nem veszed észre magad?
Én nem akarok jó lenni mindenkinek és nem zaklattalak, csak azért mert egyszer két sort írtam.
És mindnek kell sértegetned? Tudom, hogy van mentális problémám, de az hogy felszínes vagyok, azt kikérem magamnak!!!!!
"Látod, hogy fog kelleni nekem az a beavatkozás különben egyedül maradok?"
Dehogyis, pont te írtad, hogy így, műtét nélkül is össze akart jönni veled egy férfi. Ezzel meg is cáfoltad magad.
Helyesen úgy hangzik a mondato, hogy azért kell neked a beavatkozás, mert enélkül egyedül AKARSZ maradni.
Pedig felszínes vagy. Semmi máson nem rugózol, csak a külsődön. Tudod, ezt jelenti a felszínesség.
Azt pedig minek neveznéd, hogy zsigerből a rosszat feltételezed a másikról? Ez az én szótáram szerint a rosszindulat leírása.
A priváttal kapcsolatban pedig: azért nem mindegy a hangnem. Arrogánsan, és beképzelten írtál. Mint ahogy a #30. hozzászólásodból is lerí az arrogancia. De mondom, a te életed, úgy szúrod el, ahogy szeretnéd. De akkor kérlek, ne gyere ide rinyálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!