Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van? Tényleg azt fogják gondolni a férfiak, hogy mentálisan problémás vagyok és távol maradnak tőlem?
Sziasztok,
ha össze-vissza lesz az egész szöveg és teljesen stuktúrálatlan, sajnálom, de most sok gondolat kavarog a fejemben és nem biztos, hogy nagyon struktúráltan egy szöveggé tudom őket szőni.
Ha valami hiba van a szövegben, elnézést, de két napja nem aludtam.
Ez nem egyféle hard-luck story akar lenni, csak azért mesélem el a következőket, mielőtt rátérnék a lényegre, hogy az egész képet értsétek.
Egy 25 év alatti lány/nő vagyok, aki bizonyítottan hormonális gondokkal küzködik, ami igaz, hogy már kezelve vannak, viszont nálam az egész hormonális zavar ahoz vezetett, hogy az arcomnak lettek férfias vonásai a pubertáskor során, azaz, az állkapcsom széles, a szemödökcsontom kiálló és az orrom sem éppen lányos kategórába sorolható.
Amikor megkezdődött nálam a pubertáskor, az arcom drasztikus változásokon ment át a rossz irányba sajnos. Sokszor piszkáltak az iskolában és még egyetemen is kaptam beszólásokat miatta, jobban mondva, a férfias vonások miatt.
Ez, hogy álandóan az orrom alá dörgölték és még mindig dörgölik néha, hogy én más vagyok negatív módon, romboló hatással volt és van az önképemre. Az öltözködésemmel nincs baj és adok is magamra, de az arcom tönkre teszi az egész összképet.
Szocializálódni élőben nem merek egyáltalán, ha ki is megyek az utcára, azt vagy éjjel teszem vagy lehajtott fejjel.
Annak érdekében, hogy majd valamikor normális életet tudjak élni, úgy döntöttem, hogy elkezdek szedni össze pénzt plasztikai beavatkozásokra, hogy egy része az árnak meglegyen és a másik részét majd felveszem hitelként. A gyűjtögetés már folyamatban van.
Az interneten, annak ellenére, hogy személyesen nem, azért merek más emberekkel chatteln és regisztráltam is több oldalon, ahol lehet beszélgetni emberekkel a világ minden szögletéből nem randizgatás céljával.
Ezeken az oldalakon igaz, hogy nem kötelező képeket feltölteni magadról és hogy legyen profilképed, de én ennek dacára választottam egy profilképet és töltöttem fel még mellé kettő képet, hogy biztosra menjek, hogy olyanok írnak rám, akik elfogadnak úgy, ahogy vagyok.
És most közelítek a lényeghez. Az egyik oldalon rám írt egy magyar srác, aki tökre normális volt és helyes is (utóbbi picit később lesz releváns) és pár nap chatelesés után, azt mondta, hogy szeretne engem jobban megismerni és esetleg kapcsolatot is szeretne, ami miatt én beparáztam. Írtam neki mindig, hogy az én arcom, ahogy látja a képeken, nem ez a konvencionális nőies arc és hogy az én arcomat túl rondának tartom és hogy ő neki szebb lány is simán akadhatna mint én és hogy nem leszek kész semmilyen kapcsolatra vagy intitmitásra addig amíg az arcomat meg nem műtettem, stb. Ő aztán mérges lett és azt mondta, hogy rohadtul idegesíti, hogy egy cseppnyi önbizalmam sincs (amiben maximálisan igazat adok neki) és hogy amire meg lesz a műtét leszek közel harminc vagy picit az felett és hogy egy harminc körüli szűz semmilyen férfinek nem kellene párkapcsolatra, mert a férfiak azt szeretik, ha az együttlétkor minden nehézségek nélkül zajlik és hogy sok férfinek nincs türelme tanítgatni egy közel harminc éves szűz nőt és hogy azt fogják gondolni, hogy pszichésen beteg vagyok nagyon és ezért nagy ívben elkerülnek majd.
Így maradt abba a beszélgetés.
Igaza van amúgy? Van egy barátnőm, aki osztja a srác által hangoztattakat és ez nem éppen megnyugtató.
Én nem vagyok felszínes, de engem az arcom miatt dúrván piszkáltak és ez nagy nyomott hagyott.
És nem akarom elszúrni az életem! Én is szeretnék párkapcsolatot, de a külvilág eddig azt mondta nekem, hogy mennyire el vagyok b@szva (bocsánat a kifejezést,de a nevénél nevezem a gyereket).
Maga az, hogy a srác helyes volt (én is láttam képeket róla), számomra sokkolóvá tette azt, hogy érdekeltem ezt a srácot, mert azt hittem, hogy szívat vagy csak ki akarja próbálni egy freakkel.
ma 18:37
Nem csak téged b*sztattak. Mást is. Csak mások túl tudtak lendülni ezen. A probléma az elméleteddel, már ami a plasztikát illeti, pontosan az ami azoknál az embereknél áll fent akik megnyerik a lottót.
Te azt hiszed, hogy a legnagyobb problémádat megoldja ez a műtét és háttérbe szorítod a valós képességeidet, azt az emberi oldaladat ami most jelenleg vonzóvá tett pasinál..
Ez egy személyiségváltozást fog eredményezni (ahogy fentebb is említették) amit nem fogsz tudni kezelni és ez újabb és újabb problémákat fog eredményezni, úgy, hogy a műtétet nem csinálhatod vissza és az alapot is elveszitetted magadból. És emiatt leszel mentálisan instabil. Mert tudod, hogy baj van, csak azt nem, hogy mi. Viszont elcsesztél pár milliót, amiből mondjuk le is rakhattad volna a boldog élet alapjait.
Függsz jelenleg a médiától, mert kimosta a fejedet a hamis zsánerek reklámja a legtöbb platformon. És ez nagyobb gond, mint a fejed.
Mondhatni, abban igazad van, hogy a fejeddel van gond. Csak az a baj hogy nem kívülről, hanem belülről van nagyobb baj.
És köztudott tény, hogy hiába fényesíted az alma héjját, ha belülről rohadt...
Sokkal, sokkal több önbizalmad lenne ha végre megtanulnád elfogadni magad. Mert az a kisugárzás tesz téged szexivé hosszútávon és nem az optikai tunning.
Attól még hogy spoilert raksz anyád Suzukijára attól az még nem lesz Ferrari...
Én nem akarok ilyen bimbo lenni. Csak lányosabb arcot szeretnék.
És nem értem, miért lennék rothadt belülről azért, mert ilyen beavatkozást szeretnék.
ma 18:56
Azért, mert elhiszed azt, hogy ez megoldja a legnagyobb problémáidat az életben. És amíg ebben a tudatban sütkérezel addig azok a tulajdonságaid amik miatt most szerethető vagy, azokat elveszíted, mert már nem lesznek fontosak "hiszen szép lettél"
És itt indulsz majd el a lejtőn.
Plusz gondolj arra, hogy a gyereked az eredeti verziódat fogja örökölni... Bár ha nem tervezel családot ez nem fog gondot okozni. Csak a mentális része.
ma 19:02
De igen, mert azokra az emberekre ez jellemző, akik a könnyebb utat választják. Lehet tagadásban élni, de kérdés hogy kifizetődő e 🤷♂️
Nekem nem okozna problémát hogy tanítani kéne téged az ágyban nem nagy cucc amúgyis a pasi az aktív fél nem a nő.
Nem lenne értelme most amíg még ilyen az arcod össz jönni egy pasival aki így is szeret, majd idővel csinálni a műtétet? Akár eg jó szűrő feltétlnek is lehetne ezt használni.
ma 09:32
Mert nem akarod hogy menjen, ezzel igazolva a saját elméleted igazát. Egyetlen egyszer sem merült fel benned az hogy megkérdezd a srácot, hogy neki menne-e veled a kapcsolat jelenleg. Szóval ez a legutolsó mondat a részedről csak dráma és nem releváns. Te is tudod, hogy elfogytak az észérvek a meggondolatlan ötlet mellet. De mégis meg akarod csinálni, ami meg sokat előrevetit abból hogy milyen ember lennél utána...
A srác azt mondta, hogy ő szeretne velem párkapcsolatot, de én elrémültem, mert ő helyes volt és én meg... Már tudjátok. Azt írtam neki, hogy jobban jár egy szebb lánnyal és hogy ő jobbat érdemel.
Rendben StevenUp, ha így gondolod, hogy beképzelt leszek vagy ilyesmi rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!