Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van? Tényleg azt fogják gondolni a férfiak, hogy mentálisan problémás vagyok és távol maradnak tőlem?
Sziasztok,
ha össze-vissza lesz az egész szöveg és teljesen stuktúrálatlan, sajnálom, de most sok gondolat kavarog a fejemben és nem biztos, hogy nagyon struktúráltan egy szöveggé tudom őket szőni.
Ha valami hiba van a szövegben, elnézést, de két napja nem aludtam.
Ez nem egyféle hard-luck story akar lenni, csak azért mesélem el a következőket, mielőtt rátérnék a lényegre, hogy az egész képet értsétek.
Egy 25 év alatti lány/nő vagyok, aki bizonyítottan hormonális gondokkal küzködik, ami igaz, hogy már kezelve vannak, viszont nálam az egész hormonális zavar ahoz vezetett, hogy az arcomnak lettek férfias vonásai a pubertáskor során, azaz, az állkapcsom széles, a szemödökcsontom kiálló és az orrom sem éppen lányos kategórába sorolható.
Amikor megkezdődött nálam a pubertáskor, az arcom drasztikus változásokon ment át a rossz irányba sajnos. Sokszor piszkáltak az iskolában és még egyetemen is kaptam beszólásokat miatta, jobban mondva, a férfias vonások miatt.
Ez, hogy álandóan az orrom alá dörgölték és még mindig dörgölik néha, hogy én más vagyok negatív módon, romboló hatással volt és van az önképemre. Az öltözködésemmel nincs baj és adok is magamra, de az arcom tönkre teszi az egész összképet.
Szocializálódni élőben nem merek egyáltalán, ha ki is megyek az utcára, azt vagy éjjel teszem vagy lehajtott fejjel.
Annak érdekében, hogy majd valamikor normális életet tudjak élni, úgy döntöttem, hogy elkezdek szedni össze pénzt plasztikai beavatkozásokra, hogy egy része az árnak meglegyen és a másik részét majd felveszem hitelként. A gyűjtögetés már folyamatban van.
Az interneten, annak ellenére, hogy személyesen nem, azért merek más emberekkel chatteln és regisztráltam is több oldalon, ahol lehet beszélgetni emberekkel a világ minden szögletéből nem randizgatás céljával.
Ezeken az oldalakon igaz, hogy nem kötelező képeket feltölteni magadról és hogy legyen profilképed, de én ennek dacára választottam egy profilképet és töltöttem fel még mellé kettő képet, hogy biztosra menjek, hogy olyanok írnak rám, akik elfogadnak úgy, ahogy vagyok.
És most közelítek a lényeghez. Az egyik oldalon rám írt egy magyar srác, aki tökre normális volt és helyes is (utóbbi picit később lesz releváns) és pár nap chatelesés után, azt mondta, hogy szeretne engem jobban megismerni és esetleg kapcsolatot is szeretne, ami miatt én beparáztam. Írtam neki mindig, hogy az én arcom, ahogy látja a képeken, nem ez a konvencionális nőies arc és hogy az én arcomat túl rondának tartom és hogy ő neki szebb lány is simán akadhatna mint én és hogy nem leszek kész semmilyen kapcsolatra vagy intitmitásra addig amíg az arcomat meg nem műtettem, stb. Ő aztán mérges lett és azt mondta, hogy rohadtul idegesíti, hogy egy cseppnyi önbizalmam sincs (amiben maximálisan igazat adok neki) és hogy amire meg lesz a műtét leszek közel harminc vagy picit az felett és hogy egy harminc körüli szűz semmilyen férfinek nem kellene párkapcsolatra, mert a férfiak azt szeretik, ha az együttlétkor minden nehézségek nélkül zajlik és hogy sok férfinek nincs türelme tanítgatni egy közel harminc éves szűz nőt és hogy azt fogják gondolni, hogy pszichésen beteg vagyok nagyon és ezért nagy ívben elkerülnek majd.
Így maradt abba a beszélgetés.
Igaza van amúgy? Van egy barátnőm, aki osztja a srác által hangoztattakat és ez nem éppen megnyugtató.
ma 11:05
Nem akarok itt azzal flexelni hogy idősebb vagyok Nálad, mert annyival nem. Viszont eléggé szeretek ismerkedni és a munkám és munkahelyem miatt tényleg több ezer embert láttam már és figyelhettem őket. És ezt nem bántásból, hanem tényleg tapasztalatból mondom. Ezt a srácot akit így lekoppintottál, ha őszinte vagy magadhoz, állok láthatod hogy nem azért koppintottad le mert nem tetszett volna, hanem azért mert ez megdöntötte volna a saját magadról felállított elméletedet
"engem az arcom miatt dúrván piszkáltak és ez nagy nyomott hagyott"
#8. vagyok.
Nem akarom kibeszélni a háta mögött azt az említett barátnőmet, de azért hadd hozzam fel példának őt! Őt is rengetegen piszkálták. Sokat el is mesélt ezek közül, volt olyan, aminél alig bírtam ki, hogy ne sírjam el magam, annyira szíven ütött, hogy hogy lehet ilyen genyón viselkedni egy olyan lánnyal, aki még a légynek sem ártott soha. Mégis elhitte, hogy tetszik, és hogy szeretem, és eszébe nem jutott volna aljasságokat feltételezni rólam. Az a baj, hogy te eleve negatív, és rosszindulatú vagy. Te képtelen vagy azt feltételezni a másikról, hogy ne egy aljas szemétláda lenne. Ez egyértelmű jellemhiba. Basszus, nézz már egy kicsit szét a való világban! Nézd már meg, hogy hány olyan ember él boldog párkapcsolatban, akiket előnytelen külsejűnek, vagy kifejezetten rondának látunk! Tudod, miért? Egyrészt azért, mert a szépség a legszubjektívebb dolgok egyike. Ha pedig látott képen, és nem menekült el sikítva, akkor abból azért leszűrheted, hogy nincs kifogása a külsőddel. (Persze, te erre is kitalálsz valami rosszindulatú magyarázatot.) Másrészt meg azért, mert vannak ennél nagyságrendekkel lényegesebb dolgok is. A jó személyiség nagyságrendekkel többet ér, mint a jó külső. Csak az a baj, hogy ezzel az utálatos viselkedéssel ezt is elszúrod. Mi a frászfenéért nem lehet örülni annak, ha valakinek szimpatikus vagy? Miért kell mániákusan azt keresni, hogy hol tudj egyet belerúgni? Itt szúrod el a boldogságodat.
"És nem értem, miért lennék rothadt belülről azért, mert ilyen beavatkozást szeretnék."
Ugyan nem az én válaszom volt, de láthatóan nem jött át a lényeg. Mert már annyira mániákusan bele vagy bolondulva az arcodba, meg a műtétbe, hogy képtelen vagy bármit értelmezni úgy, hogy ne kapcsold össze egyből ezekkel. Ő egyszerűen arra utalt, hogy a viselkedésed taszító. Tök mindegy, milyen a külsőd, ha nem kellemes veled beszélgetni, nem érzi jól magát veled az ember, akkor abból nem lesz komoly párkapcsolat.
"Nekem így nem menne semmilyen párkapcsolat."
Ezzel pedig te magad ismerted be a felszínességedet.
Amúgy meg miért ismerkedsz akkor?
"de én elrémültem, mert ő helyes volt és én meg..."
Ismét egy bizonyítéka annak, hogy felszínes vagy. Méghozzá nagyon durván. Neked egy tényező számít: az, hogy (szerinted) ki hogy néz ki.
De ebből vélhetően te semmit nem fogsz megérteni, mert már a rögeszméddé vált a külsőd, és hogy a világon mindent ennek rendelj alá.
Ismét visszanyúlnék a magam, illetve barátnőm példájához: lehet ezt máshogy is csinálni. Őt is rengetegen bántották, kifejezetten rondának gondolta magát, szerinte pedig én egy kifejezetten jóképű férfi vagyok, de mégsem azt gondolta, hogy "biztos egy aljas szemét alak, aki csak megalázni akar", meg nem azt hajtogatta, hogy keressek szebb nőt, hanem elhitte, hogy érdeklem, megismertük egymást jobban, és egy fantasztikus időszakot töltöttünk együtt. Lehet ezt így is. Meg lehet ellenségeskedve, rosszindulatúan is. Egy biztos: ahogy te állsz hozzá, úgy biztos, hogy nem lesz boldog párkapcsolatod.
Rosszindulatú nem vagyok és felszínes sem. Csak nem tudtam elképzelni, hogy egy helyes férfi mit akar tőlem, amikor az arcom féfrias és ronda. Ez volt bennem!
Volt, hogy már férfiak megszívattak és ezért ''feltételztem'', vagy sokkal jobb és pontosabb lenne mondani, hogy vigyázatos voltam.
De ha ezért én vagyok a bunkó, legyen.
Plusz még hozzá tenném, hogy sokan azt mondják, hogy a férfiaknak nagyon kell a vizuális inger ahoz, hogy valakinkek a személyiségében egyáltalán érdekeltek legyenek. Nem az én szavaim! Csak azt mondom, amit hallottam.
Továbbá azt is mondták nekem sokan, hogy (bocs a durva idézetért), a szép lelket nem lehet megb@szni, csak a testet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!