Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaza van? Tényleg azt fogják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van? Tényleg azt fogják gondolni a férfiak, hogy mentálisan problémás vagyok és távol maradnak tőlem?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

ha össze-vissza lesz az egész szöveg és teljesen stuktúrálatlan, sajnálom, de most sok gondolat kavarog a fejemben és nem biztos, hogy nagyon struktúráltan egy szöveggé tudom őket szőni.

Ha valami hiba van a szövegben, elnézést, de két napja nem aludtam.

Ez nem egyféle hard-luck story akar lenni, csak azért mesélem el a következőket, mielőtt rátérnék a lényegre, hogy az egész képet értsétek.

Egy 25 év alatti lány/nő vagyok, aki bizonyítottan hormonális gondokkal küzködik, ami igaz, hogy már kezelve vannak, viszont nálam az egész hormonális zavar ahoz vezetett, hogy az arcomnak lettek férfias vonásai a pubertáskor során, azaz, az állkapcsom széles, a szemödökcsontom kiálló és az orrom sem éppen lányos kategórába sorolható.

Amikor megkezdődött nálam a pubertáskor, az arcom drasztikus változásokon ment át a rossz irányba sajnos. Sokszor piszkáltak az iskolában és még egyetemen is kaptam beszólásokat miatta, jobban mondva, a férfias vonások miatt.

Ez, hogy álandóan az orrom alá dörgölték és még mindig dörgölik néha, hogy én más vagyok negatív módon, romboló hatással volt és van az önképemre. Az öltözködésemmel nincs baj és adok is magamra, de az arcom tönkre teszi az egész összképet.

Szocializálódni élőben nem merek egyáltalán, ha ki is megyek az utcára, azt vagy éjjel teszem vagy lehajtott fejjel.

Annak érdekében, hogy majd valamikor normális életet tudjak élni, úgy döntöttem, hogy elkezdek szedni össze pénzt plasztikai beavatkozásokra, hogy egy része az árnak meglegyen és a másik részét majd felveszem hitelként. A gyűjtögetés már folyamatban van.

Az interneten, annak ellenére, hogy személyesen nem, azért merek más emberekkel chatteln és regisztráltam is több oldalon, ahol lehet beszélgetni emberekkel a világ minden szögletéből nem randizgatás céljával.

Ezeken az oldalakon igaz, hogy nem kötelező képeket feltölteni magadról és hogy legyen profilképed, de én ennek dacára választottam egy profilképet és töltöttem fel még mellé kettő képet, hogy biztosra menjek, hogy olyanok írnak rám, akik elfogadnak úgy, ahogy vagyok.

És most közelítek a lényeghez. Az egyik oldalon rám írt egy magyar srác, aki tökre normális volt és helyes is (utóbbi picit később lesz releváns) és pár nap chatelesés után, azt mondta, hogy szeretne engem jobban megismerni és esetleg kapcsolatot is szeretne, ami miatt én beparáztam. Írtam neki mindig, hogy az én arcom, ahogy látja a képeken, nem ez a konvencionális nőies arc és hogy az én arcomat túl rondának tartom és hogy ő neki szebb lány is simán akadhatna mint én és hogy nem leszek kész semmilyen kapcsolatra vagy intitmitásra addig amíg az arcomat meg nem műtettem, stb. Ő aztán mérges lett és azt mondta, hogy rohadtul idegesíti, hogy egy cseppnyi önbizalmam sincs (amiben maximálisan igazat adok neki) és hogy amire meg lesz a műtét leszek közel harminc vagy picit az felett és hogy egy harminc körüli szűz semmilyen férfinek nem kellene párkapcsolatra, mert a férfiak azt szeretik, ha az együttlétkor minden nehézségek nélkül zajlik és hogy sok férfinek nincs türelme tanítgatni egy közel harminc éves szűz nőt és hogy azt fogják gondolni, hogy pszichésen beteg vagyok nagyon és ezért nagy ívben elkerülnek majd.

Így maradt abba a beszélgetés.

Igaza van amúgy? Van egy barátnőm, aki osztja a srác által hangoztattakat és ez nem éppen megnyugtató.

2023. dec. 27. 17:05
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
52%

Ha meg akarsz felelni a divatnak, igaza van.

Ha normális vagy, akkor ne hidd ezt el.

Te vagy, azt keresed, aki téged akar, téged szeret. S ha szeret, s nem megdugni akar, akkor elfogad.

Ha beszélgetnél, írj, adj gmail címet!

45/F

2023. dec. 27. 17:24
 2/46 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem ez egy hülyeség .

Lesz olyan aki elfogad ,és úgy fog szeretni ahogy vagy és amilyen vagy (Mondom úgy ,hogy szintén önbizalmi problémakkal szenvedek a sok ghosting miatt) de akkor is .

Nem szabad ennyire rámenni a dolgokra , a világ csak tükör .

Az meg ,hogy mennyire gáz szűznek lenni ,szerintem egyáltalán nem - inkább egy olyan nő akibe nem járt senki ,mintsem egy olyan akin végig ment a fél falu :D

S , biztos vannak benned jó és különleges dolgok ,valaki majd jön és értékelni fogja ezeket , s úgy fog szeretni ahogyan vagy amilyen vagy és aki vagy .

28/F

2023. dec. 27. 17:28
 3/46 anonim ***** válasza:
92%

Igaza van a srácnak. Részben.

Pasiként rohadtul idegesítő az, hogy én látok egy nőt, beszélgetek vele, közeledni próbál, erre ő a nő közli velem, hogy én nekem az biztos nem tetszik ahogy ő kinéz. Legyen az bármi.

Szóval, igen, az idegesítő az egészben nem az, hogy milyen vonásaid vannak, hanem az, hogy ha valaki azt mondja, hogy "teccől" akkor rá kellene hagyni, mert egy másik személy másként tekint rád, mint te magadra.

Nincs még mentális problémád. Szimplán úgy viselkedsz mint a legtöbb nő, aki úgy véli, hogy jobban tudja, hogy mi tetszik egy pasinak rajta, vagy mi nem, mint maga a pasi.

Nem a szüzességed a riasztó 25 évesen, és nem is biztos, hogy a vonásaid.

Hanem az, ahogyan gondolkodsz magadról. Az hogy 25 évesen plasztikai sebészre akarsz gyűjteni, az az idegesítő, hogy ezekkel azt jelzed, hogy nagyívben lesz*rod a partner, vagy potenciális partner véleményét. És ez az a tulajdonság ami miatt a plasztikai műtét után sem garantált, hogy normális kapcsolatod lesz valaha

2023. dec. 27. 17:29
 4/46 anonim ***** válasza:
84%
Arra nem gondolsz, ha megváltoztatod az arcod, a reakciók is változnak, és a személyiséged is megváltozik? Én akkor már inkább élményekre költeném azt a pénzt, azt senki nem veheti el tőled, és ne Magyarországból indulj ki, máshol Európában jó értelemben tojnak rá, hogy nézel ki, milyen nemű a párod, stb... Ex barátnőm is a hormonok miatt férfias volt, alacsony volt és nem tudott fogyni, illetve ha Kg-ra fogyott is, mindig is erőteljes volt, megnézték, de engem és aztán később őt sem érdekelte.
2023. dec. 27. 17:40
 5/46 anonim ***** válasza:
9%
A csávónak üríthetnéke volt, keresett egy szerinte (és szerinted is?) alacsonyabb kategóriás csajt, hogy instant levarrhasson, erre elkezdtél akadékoskodni, naná, hogy felhúzta az agyát, kárba ment a sok chatelés...
2023. dec. 27. 17:44
 6/46 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, de én akkor is kés alá akarok menni.

3, 25 év aluli vagyok.

2023. dec. 27. 17:44
 7/46 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező : Ne legyél bolond ,én is sánta vagyok de nem megyek kés alá .

Ha valaki így nem szeret ,akkor ez van . (2.-es voltam)

2023. dec. 27. 17:59
 8/46 anonim ***** válasza:
84%

Két különböző dologról van itt szó.

Az egyik:

Szüzesség és szex. Ebben a legkevésbé sem tudok egyetérteni. Aki ezt nyűgnek tartja, az elég esélyes, hogy csak egy potyadugást akart volna megejteni, esetleg csak azért kellenél, hogy legyen kit dugni. Aki a szexre mint valami tanulandó képességre tekint, az már eleve gáz. Ha szeretünk valakit, akkor kifejezetten megtisztelő, ha bevezethetjük a szexualitásba. A szexben pedig pont az a szép, hogy egyedi. Ez adja meg a varázsát. És egyébként is: ha valaki annyira is lusta, hogy netán pár "tanítgatós" aktus se férjen bele neki, az egyszerűen nem szeret. (Egyébként is rühellem ezt a "tanítgatás" kifejezést, mert mint mondtam, ez nem egy vizsgaanyag, amit be kell tanítani. A szeretkezéskor nem egy betanult rutint kell visszaadni, hanem önmagadat kell adni.)

A másik:

Abban viszont teljesen egyet tudok érteni, hogy a kóros önértékelési problémák rémesen kiábrándítóak. Már eleve az, hogy te éveken át váratnád a másikat, elég abszurd. Évekig várni csak azért, hogy láthassam azt, akivel LEHET, hogy majd kapcsolatba kerülök? Évekig várjak, hogy egyáltalán lássam, hogy hogy néz ki? Hát nem. Sőt... ahogy olvasom, ez konkrétan több, mint 5 évet jelentene?? Ne haragudj, de ez viszont tényleg beteg dolog. Én sem szeretem elsietni a dolgokat, meg nem vagyok az a jellem, aki mindent pár nap alatt le akarna tudni, de 5 év az extrém. Persze, közben lehet kommunikálni, de tudod, azért egy kapcsolatban tök jó dolog néha együtt lenni a szerelmünkkel, megfogni a kezét, együtt elmenni erre-arra, stb. Enélkül az egész csak egy lagymatag virtuális kapcsolat-illúzió. És aztán ki tudja, hogy utána lesz-e belőle valami? Engem mindenki egy nagyon érzelmes, romantikus, és türelmes embernek tart, de 5 évig várni azért, hogy TALÁN majd legyen valami, egy olyannal, akit addig még csak nem is láttam, nem vállalnám be. Egyetlen életünk van csak. 5 évet meg nem dobnék ki azért, hogy legyen egy valószínűleg távolról sem ideális kapcsolatom.

És itt jön a másik dolog, hogy ebből a kapcsolatból nem csak az önbizalom, de a bizalom is hiányozna. Ha valaki éveken át nem hajlandó találkozni, ott a bizalom is hiányzik. Tudom, ezt szépen meg fogod magyarázni, hogy a kinézeted miatt, de ez baromság. Egyrészt: ha te évekig váratod, akkor 100%, hogy le fog lépni, hacsak nem valami mentálisan problémás illetőt fogsz ki. Ha nem tetszel neki, akkor is LEHET, hogy befejezi, de messze nem 100%. Én ugyan nem vagyok egy matekprofesszor, de a nulla, és a kevés közül a kevés a több. Szóval gyakorlatilag te azért akarod a 0% esélyt választani, mert a másik opció szerint kevés az esélyed.

De az igazán "szép" az lenne, ha mondjuk várna 5 évet, látjátok egymást, és élőben rohadtul nem jön be a pasas. Mit mondasz akkor? "Bocsi, hogy elvettem 5 évedet, de nem jössz be"? :D

Komolyan, amit csinálsz, az éretlen, dedós, és beteg dolog.

Neked első körben nem plasztika kellene, hanem egy pszichológus.

És egyébként ahogy már említettem, maga a folyamatos önmarcangolás, a kóros önbizalomhiány is kiábrándító. Én szakítottam már meg ismerkedést, tali előtt 2 héttel emiatt. Pedig egyébként értelmes, okos, szép lány volt, de nagyon irritáló, amikor valakinek még egy pozitív szót se lehet a külsejére mondani, mert egyből jön a kötekedés, hogy ezért nem vagyok szép, azért nem vagyok szép, hazudsz, amiért szépnek mondasz, stb.

Azért hadd meséljek kicsit a múltamból! Volt olyan párkapcsolatom, ahol a barátnőm nem csak hogy szűz volt, de még nem is volt párkapcsolata előttem, sőt, még nem is csókolózott. Kb. veled egykorú nőről beszélünk. Egyébként semmi kóros problémája nem volt, egyszerűen csak egy sok bántalmazást elszenvedett, visszahúzódó, csendes, és nem túl feltűnő lány volt. Semmivel nem volt a testén megelégedve, de nem kötözködött, hanem elhitte, hogy nekem tetszik, és azt is, hogy a személyiségét is szeretem, és jól érzem magam mellette. Idővel aztán egyre jobban megbékélt magával, és egyszer el is mondta, hogy mióta járunk, egyre kevesebb olyan dolog van, amit utál magában. Továbbra is kevés dolog volt, amivel elégedett volt a testén, de azt mondta, hogy örül neki, hogy nekem tetszik, és így már kevésbé zavarják azok a dolgok, amik régen nagyon frusztrálták. Ami meg a szexualitást illeti: az első együttlétünk életem eddigi legszebb élménye volt. Az az éjszaka maga volt az álom. Meg egyébként az egész kapcsolatunk is. Végül nem tartott "örökké", de úgy gondolom, eddig legalábbis a legszebb fejezet volt az életemben. És ebben kulcsszerepe volt annak, hogy bíztunk egymásban, és hittünk egymásnak.

2023. dec. 27. 18:02
 9/46 A kérdező kommentje:
8, én nem mondtam, hogy várjon. Én azt mondtam, hogy könnyen találhat szebb lányt és jobban jár egy szebbel mint velem és amúgy látott képeket rólam, hiszen mint írtam, volt fent az oldalon 3.
2023. dec. 27. 18:13
 10/46 anonim ***** válasza:
58%

"én nem mondtam, hogy várjon"

Lehet, hogy nem mondtad ki így egzaktul, de erre utaltál.

A másik dolog, amit nagyon tudok gyűlölni, amikor valaki tökéletesen körbeír valamit, majd pedig arra hivatkozik, hogy "de hát én nem mondtam ki".

"Én azt mondtam, hogy könnyen találhat szebb lányt és jobban jár egy szebbel mint velem"

Ha te elküldöd a frászba, akkor miért csodálkozol azon, hogy otthagy?

Igen, ez az, amit mondtam, hogy rémesen taszító. Amikor folyamatosan mást sem kell hallanom, hogy ő mennyire rossz, meg kvázi a burkolt szapulásomat, hogy én mennyire rosszul választottam, miért nem más lánnyal próbálkozok, stb. Irritáló.

Egyszerűen negatív vagy. Egy kapcsolat meg nem erről kéne, hogy szóljon. Akkor már tényleg inkább összejövök mással, olyannal, akivel boldogok vagyunk egymás mellett, és akinél nem azt kell hallgatnom napestig, hogy más mennyivel jobb. És felszínes is vagy. Egész végig a külsőn rugózol. Ez is egy unszimpatikus jellemvonás. Tudod, ha valaki ennyire negatív, és romboló jellem, akkor inkább lennék egy olyannal, aki egy nagyságrenddel rondább, de lehessen rá társként tekinteni, lehessen közös élményeket szerezni. Mert nem az a lényeg, hogy milyen az állcsontod, vagy hogy mekkora a melled. Az a lényeg, hogy mi van belül.

"és amúgy látott képeket rólam"

Tehát már látott is, de te csakazértsem akarnád, hogy találkozzatok, vagy hogy összejöjjetek.

Most mit mondjak? Nem csak gondolni fogják rólad, hogy pszichésen beteg vagy, hanem ténylegesen az is vagy.

Egyébként meg a te életed, úgy szúrod el, ahogy szeretnéd. :) Nekem attól nem lesz rosszabb, hogy te mániákusan elűzöd magad mellől azokat, akik szeretnének veled lenni.

2023. dec. 27. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!