Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tág punci a semmitől jobb vagy rosszabb?
Figyelt kérdés
sokan küzdenek ezzel a problémával szülés után2023. dec. 26. 14:10
11/19 anonim válasza:
Itt derül ki a két utolsónàl, hogy a többesezés azért veszèlyes mert lehet azt az egy egyedet választja ki vegül a nő àllandóra is. Mi a ráviója ennek? Hogy elég egy f.sz a nőnek. Nem kell 2,3,4 meg még több egyszerre. Kizàrólah egy. Az viszont jó legyen. ;)
12/19 anonim válasza:
Köszi a tapsot. Veled ne forduljon elő,sem kettesben,sem hármasban.Ha akar elhagy másért úgyis.
13/19 anonim válasza:
Az exfeleségem is a szülés után tágult ki. Az átlagos méret nem volt jó onnantól, valahogy felhajtott egy extra méretű huszonévest. Közös gyereknevelést külön ágyat akart. Így elvàltunk. Közös vagyonból túl mohó volt, és egy jól menő céget lenullázott. A bika persze pénz nélkül megpattant elég gyorsan. Az ex meg próbálkozott visszakönyörögni magát. A két gyerek egy ideje velem laknak, az anyjukkal beszélnek, de havi talán egyszer találkoznak. Az ex fizeti az adósságait amíg bírja, hogy aztán mi lesz vele, az a jövő titka.
14/19 A kérdező kommentje:
ma 18:37
A nők is hülyék,gyereket akarnak,és ráadásul természetesen,még véletlenül sem jó nekik a császár hogy szükök maradjanak..
2023. dec. 26. 19:15
15/19 anonim válasza:
Figyelj, mi beszéltünk különböző szexjátékokról, vibrátorról, intimtornáról, ha ez sem segít hüvelyszűkítésről. Az egyszerűbb utat választotta, aláfeküdt egy nagyobb farkú pasinak. Persze megbántva érzi magát az ember, de rájöttem, ha ez kell neki el kell engednem. A válás alatt igen mohó lett, a cégünket akarta. Odaadtam. Kb 6-8 hónap alatt tönkre tette, még a kötelező dolgokat sem fizette be. Most tiltják vagy tiltották az céges tartozásokat. Ha megért ennyit, hogy újra dolgozni kelljen, ès a nagyfaszú is otthagyja a szarban? Áldásom rá.
16/19 A kérdező kommentje:
ma 19:25
Igazat adok neked,dehát pont erről irtam fentebb hogy a nők is gondolkozhatnánk kicsit logikusabban szülés előtt..
2023. dec. 26. 19:33
17/19 anonim válasza:
Az szülészorvos akinél voltunk, csak gond esetén császározott volna. Viszont ez annyira mindegy már.
18/19 anonim válasza:
Volt tág nőm. Öklöztem, dugtam minden lyukát. Meguntam és szakítottunk. Most meg oklozteti magát az új pasijaval 😁 mert volt hajlandó azt tenni amit javasoltam neki.
19/19 anonim válasza:
#9 abban a kapcsolatban más sem volt jó!!!! Több minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!