Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a rosszabb; ha van kivel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senior Séf kérdése:

Mi a rosszabb; ha van kivel, de nincs mivel, vagy ha van mivel, de nincs kivel?

Figyelt kérdés
Idősödő pasik véleménye érdekelne.
2023. dec. 24. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Pontosabban.
2023. dec. 24. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Új barátnőt könnyebb találni, mint új farkat.
2023. dec. 24. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
A potenciaproblémákon az orvos tud segíteni,de b@$zótársat nem tud találni neked szóval az a rosszabbik variáció az ha nincs kivel.
2023. dec. 24. 16:42
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
A Te esetedben, mindkettő.
2023. dec. 24. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs kivel az rosszabb. Ha az asszony hajlandó lenne rá, még impotensen is elpicsipacsiznék vele. Ellenben így, hogy nem akar velem lefeküdni, eléggé unom a recskát.
2023. dec. 24. 22:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt mindkettőben részem. És egyértelműen az a legrosszabb élmény, ha van kivel, de nincs mivel. 2 eset is volt:abszolút bombázó csajjal (életemben nem lesz többet olyan nővel alkalmam) ágyba kerültem, és a szépségéhez mérten el is durrantam tőle behatolás előtt. Ez persze megölte az egész hangulatot, és teljesen halott volt a farkam utána. És volt másik eset is, bármit csinált a csaj, az istennek nem akart rendesen felállni, és addig mint próbálta, hogy elélveztem lankadtan. Utána teljes halál, nem is próbáltuk aznap többet. Mindez huszonévesen.
2023. dec. 25. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!