Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy tág punci a semmitől jobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tág punci a semmitől jobb vagy rosszabb?

Figyelt kérdés
sokan küzdenek ezzel a problémával szülés után
2023. dec. 26. 14:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Attol fugg mennyire. Es a ferjednek?
2023. dec. 26. 14:11
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem sokan. A szülés után visszahúzodik. Intimtorna segít sokat, hogy feszesebb legyen belülről.
2023. dec. 26. 14:23
 3/19 anonim ***** válasza:
10%
Egy tág sunánál csak kettő a rosszabb! /Pierre Woodman, análpápa/
2023. dec. 26. 14:39
 4/19 anonim ***** válasza:
59%
Volt már olyan barátnőm, aki 3 gyereket szült, és egyáltalán nem volt vele semmi probléma, úgyhogy ez nem csak ezen múlik. Mivel egy nő nem csak punciból áll (semmilyen értelemben sem), ezért nyilván jobb, mint a semmi.
2023. dec. 26. 14:55
 5/19 anonim ***** válasza:
20%

1. Nem minden nő tágul ki, főleg ha császárral szült, de a legtöbb igen és nem szűkül vissza teljesen.

2. A férfiak még elviselnél is, de a nők nem szoktak. Ilyenkor jön a megcsalás egy nagyobb és vastagabb mérettel rendelkezővel. Istenem hány ilyen esetről tudok...

2023. dec. 26. 15:11
 6/19 anonim ***** válasza:
36%
A semmitől jobb.De elélvezni nem tudtam benne,mindig orállal,vagy kézzel lettem kielégitve a végén. Én is csak kézzel,és eszközzel tudtam kielégíteni.Bevettünk egy méretes férfit,de az miatt meg otthagyott pár hónap után. Soha többet nagy lyuk!
2023. dec. 26. 15:51
 7/19 anonim ***** válasza:
49%
#6 Ez pedig nem is végződhetet volna másképp. És mennyi férfi elköveti ezt a hibát.
2023. dec. 26. 16:15
 8/19 anonim ***** válasza:
26%
Utólag már tudom.Szerelmes voltam,azt hittem megoldható ez a probléma
2023. dec. 26. 16:19
 9/19 anonim ***** válasza:
57%

Sorstársai vagyunk sajnos. Én is így jártam. A feleségem szülés után nagyon kitágult és kerestünk egy nagyobb mérettel rendelkező fiatalabb srácot. Hármasban csináltuk mindig, már az első alkalomnál sejtettem, hogy baj lesz. Úgy megk*rta az asszonyt, hogy csak remegett. Még soha nem láttam azelőtt olyan orgazmust átélni. Kb 2 hónapig voltunk még együtt utána összejött a sráccal.

2023. dec. 26. 16:24
 10/19 anonim ***** válasza:
38%
Hát erre volt jó nektek 6-os még egy tag bevonása. Érdemes volt. Taps érte!
2023. dec. 26. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!