Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó szex?Mitől jó?
Figyelt kérdés
Több férfitől hallottam már,hogy egyik nővel jobb a szex mint a másikkal.Ez oké.De mitől jobb?
Ha pl mindkét nővel ugyan abban a pózokban csinálja mitől lesz az egyik jobb mint a másik?
Vagy ha nem is ez a lényeg akkor pedig mi?
2023. nov. 3. 22:13
1/3 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy egy nő tudjon szexi lenni és meglegyen a kölcsönös vágy és az, hogy kívánod a másikat.
2/3 anonim válasza:
Miért van hogy az egyik helyen jobban főzik ugyanazt a kaját mint máshol? Mert neked, egyénileg, a saját ízlésed szerint az jobban ízlik.
Na itt van a dolog titka: nem a pózoktól függ, hanem hogy mennyire volt meg a közös hullámhossz, kémia. Nem objektív, hanem nagyon-nagyon szubjektív.
3/3 anonim válasza:
Ez azon múlik, hogy szeretjük-e egymást igazán. Nekem legalábbis ebből indul ki. Szeretem egyoldalúan kényeztetni a nőt, nagyon jól esik ahogy hagyja magát, és élvezi. Innentől tud akár kölcsönössé válni, de én úgy is élvezem, ha csak vele foglalkozom. Szerintem ez az egész valahogy adja magát közben. Kommunikálni is kell, és jó ha a nő is próbál figyelni arra, hogy a férfinak mi esik jól. Vannak ilyen jellegzetes dolgok, amik nagyon működnek, itt most nem sorolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!