Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik “rosszabb”? Farkat szopni vagy puncit nyalni?
Egyik kérdés alatt felmerült, hogy a punci nyalás mennyivel jobb… mert ott nincs végtermék, nincs a szájba behatolás stb…
Szerintem meg pont a farok szopás a tisztább. Kinek mi a véleménye erről?
(Tudom a szex úgy jó ha mocskos, de most tekintsük el ettől…)
Heteroszexualitás kategóriában aligha találsz olyan embert, aki farkat is szopott már, és még puncit is nyal.
Amúgy férfiként szerintem egy farakat könnyebb megtisztítani. Meg abból nem is igazán jön semmi, amíg nem élvez el. Egy punci pedig tocsog a nedvességtől, aminek sok esetben kellemetlen íze van. Attólmég nyalunk persze, de azaz igazság, hogy nem egyszer találkoztam már rossz ízvilággal.. sőt, csak ilyen volt. Örülök, ha valamennyire semleges ízeket érzek.
"Heteroszexualitás kategóriában aligha találsz olyan embert, aki farkat is szopott már, és még puncit is nyal."
Ezzel teljes mértékben egyetértek.
De amit utána írtál, na az szomorú. :/ Önzőnek tűnsz, inkább kapnál, mint adnál, és erre képes vagy azt írni, hogy a lányok nem finomak?
Ne hallgassatok rá lányok, biztos nem jó "körökből" választott magának partnert az első.
"De amit utána írtál, na az szomorú. :/ Önzőnek tűnsz, inkább kapnál, mint adnál, és erre képes vagy azt írni, hogy a lányok nem finomak?
Ne hallgassatok rá lányok, biztos nem jó "körökből" választott magának partnert az első."
Hát nekem ez a tapasztalatom. Ugyanúgy nyaltam, egyszer se futamodtam meg. Nem tettem szóvá, nem fintorogtam. De azért nem volt finom, na. Remélem tényleg csak rossz partnereket fogtam ki.
Meg persze azt is aláírom, hogy az én farkam se cukorka ízű, hiába sikálom meg rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!