Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostival gumi nélkül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostival gumi nélkül?

Figyelt kérdés
Van mód rá,akár felár ellenében? Nem útszelire gondolok hanem aki a bizonyos oldalon hirdeti magát? Érdemes probalkozni,van aki belemegy
2023. dec. 24. 01:14
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Mindenre van ember. De ha te, akkor mások is. Nem mindent lehet olyan könnyen kikezelni.
2023. dec. 24. 01:20
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Biztos van ilyen. Én olvastam egy tökéletes taktikát ezen az oldalon. Valaki úgy csinálta, hogy rákérdezett és ha mondott összeget a lány, akkor nem ment el hozzá. Mert ha vele megteszi akkor mással is.
2023. dec. 24. 02:15
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Az a szakma legalja, de ugye te nem banod.
2023. dec. 24. 02:23
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
“Szakma” 🤣🤣🤣
2023. dec. 24. 03:24
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Vagy a másik véglet, hogy nagyon nívós, és bizony borsos ár ellenében. Valamint sok-sok év és alkalom alatt kialakult kölcsönös bizalom. Vannak páran ilyenek, csak azok már hivatalosan nem hírdetnek és a meglévő szük ügyfélkörön kívül (max 10-20fő) senkit nem fogadnak.
2023. dec. 24. 03:27
 6/9 anonim ***** válasza:
63%

Nőről beszélünk.

Tehát mindent elhisz.

Amit te írsz hogy kifezetsz extra lóvét és akkor is kekeckedik.... Ez akkor van ha csíra vagy.

Be is bas zna hogy kiteszem a pénzt és nem kapja be.

A csaj is pontosan tudja hogy

2023. dec. 24. 03:31
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
Hallottam olyat hogy gumit húzott a kisasszony a pasi farkára, kutyában csinálták a vége felé és a pasi le húzta a gumit és úgy élvezett a nőbe. Nyilván felháborodott, továbbit nem tudok róla. Úgyhogy vannak ilyen elmebeteg pasik.
2023. dec. 24. 05:32
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
5ös! De még egy ilyen prostit is mindennap többen dugnak meg?
2023. dec. 24. 08:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Csak hogy Ábelt idézzem..."De miért?"

Amúgy bizonyos lányoknál biztos van az a pénz...de ahogy neked is számít a saját egészséged, jobb esetben nekik is a sajátjuk. Szóval én nem forszíroznám a helyedben.

2023. dec. 24. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!