Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmennétek prostival gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek prostival gumi nélkül ha van orvosi kártyája állítása szerint 3 hetente megy orvoshoz?

Figyelt kérdés
Van ilyen egyébként hogy 3 hetente megy orvoshoz "valaki"
2020. máj. 25. 20:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%

Ennek annyira nem dőlnék be. Prostik az elmúlt hetekben is voltak, de hogy orvoshoz nem tudott menni, az ia holt biztos.

Meg egyébként ha azt számolod, hogy naponta 5 pasival van, akkor 3 hét alatt mennyi pasi fordulhat meg benne óvszer nélkül.

Én biztos nem mernék gumi nélkül

2020. máj. 25. 20:52
 2/14 anonim ***** válasza:
57%

Indok nélkül minek megy orvoshoz?

Az más dolog hogy vér és vizelet által lett vizsgálva és minden fertőzés negatív lett neki. (hiv stb..)

Olyan van. Sok fel is tünteti az adatlapján. Olyan létezik.

De olyan prosti nincs aki engedi gumi nélkül..

Egy valamire való lány sem engedi elsőre gumi nélkül. Meg aztán se kivéve ha nem e szed fogamzásgátlót.

Mi az hogy orvosi kártya? Nagyon elírtad.. Orvosi kártya kizárólag orvosnak van.. Azt se tudod mi az szerintem.. De mindegy...

A kérdésre válaszolva.

Nem mennék el benne gumi nélkül, meg gumival sem, mivel nem süllyedek odáig!

:))

2020. máj. 25. 20:55
 3/14 anonim ***** válasza:
61%
Ha ad magára s úgy látszik rjat hogy igazat mond igen
2020. máj. 25. 20:55
 4/14 anonim ***** válasza:
61%
Van olyan aki vállalja. Tudok jónéhányról.
2020. máj. 25. 20:59
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
#4-es ország mely részén?
2020. máj. 25. 21:08
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem,magas a kockázat bármilyen betegségre.
2020. máj. 25. 21:09
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Inkább egy vödör lóh.gyba mint egy prostival gumi nélkül... 3 hét alatt már akár 50 kuncsaftja is lehetett és ki tudja ebből hányat vállalt be óvszer nélkül? Ha jót akarsz magadnak nagy ívben kerülöd azokat a prostikat akik hajlandóak óvszer nélkül bármire is.
2020. máj. 25. 21:18
 8/14 anonim ***** válasza:
nem
2020. máj. 25. 21:41
 9/14 anonim ***** válasza:
61%

Sokan járnak tesztekre ez tény, de ne feledd az az akkori állapotot tükrözi amikor a mintát adta

Utána a 3 hétben az már nem garancia semmire, max annak akivel a teszt után először feküdt össze

Én 2 prostival csináltam eddig gumi nélkül (anál volt) de mind olyan akihez előtte már sokszor visszájártam kialakult afféle kölcsönös bizalom is

2020. máj. 25. 23:37
 10/14 anonim ***** válasza:

Kizárt. Még ha igaz is, 3 hét alatt sok másik emberrel szexelt, ki tudja mit kapott el tőlük azalatt.

Az ugye tudod, hogy például a HIV 3 hónapig nem mutatható ki a friss fertőzöttekben? Mivel másnál is vállalja gumi nélkül, simán megfertőződhetett és a rákövetkező 3 hónapban a tesztjei mind negatívok lesznek a HIV-re, miközben már továbbfertőz!

2020. máj. 26. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!