Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek prostival gumi nélkül ha van orvosi kártyája állítása szerint 3 hetente megy orvoshoz?
basszus akkor ha elmegyek vizsgálatra akkor se tudják ki deríteni?
el se hiszem milyen idiótaságot csináltam,
mivel kórházba kell mennem ezt most be kéne vallanom itthon de ezt ki vallaná be hogy elemet egy prostihoz stb hiába vagyok 24
nem elég 1-2-3- hét múlva ahogy olvasgattam azt írják akkor lehet valamit észlelni legkorábban.
vagy azért kell most is hogy fel tudják mérni a mostani állapotot és a 3 hónaposat?
Ugye többféle betegséget is el lehet kapni: amit ki lehet mutatni most, azt el kell kezdeni kezelteti most. De a mostani negatív eredmény HIV-re pl. nem jelenti azt, hogy a kis kalandod eredményeképpen nem lettél HIV fertőzött: ezt 3 hónap múlva elvégzett negatív teszt bizonyítja csak.
Menj el nemibeteg gondozóba és csináltass egy szűrést. Ha van kérdésed, akkor ott még tudják válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!