Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rajtam kívül köztetek is olyan, akit felizgat az orvosi vizsgálat? Nekem mindig magasabb a pulzusom, és a vérnyomásom is.
Figyelt kérdés
2019. júl. 13. 11:55
1/33 anonim válasza:
Nekem is magasabb a félelemtől.
2/33 anonim válasza:
Nekem is magasabb, mivel ez egy stresszes helyzet. Nyugi, belekalkulálják a mérési eredményekbe.
3/33 anonim válasza:
A második felfogta a medical lényegét:-))
F, 37
4/33 anonim válasza:
Fehérköpeny szindróma. Sokan szenvednek benne.
5/33 A kérdező kommentje:
A negyedik is 😀
2019. júl. 13. 13:33
6/33 anonim válasza:
Bazz...benne dolgozom, sok ilyet látok. Na meg rám is jellemző.
7/33 A kérdező kommentje:
Még mindig nem érted a medical fetish lényegét... 😂
2019. júl. 13. 15:21
8/33 anonim válasza:
Nem azért megy fel a vérnyomása mert, izgul/fél/szorong, hanem mert szexuálisan felizgatja a vizsgálat. Tudod, fétisnek hívják.
10/33 A kérdező kommentje:
Fonendoszkóp, de jöhet! 😉
2019. júl. 13. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!