Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-es skálán mennyire veszélyes gumi nélkül prostival a francia,szex?
Figyelt kérdés
2023. máj. 13. 18:20
A kérdező szavazást indított:
natúr francia 10/3?
óvszer nélküli szex 10/?
12 szavazat
1/23 anonim válasza:
Eléggé. Mondjuk ha egy apáca az 2-es, egy átlag csaj 4-es, a sokat egyéjszakázós afrikai pedig 7-es, akkor a prosti olyan 9-es
3/23 anonim válasza:
Általában még a saját stricijük se dugják meg őket gumi nélkül, szerintem ez mindent elmond.
5/23 anonim válasza:
Amelyik prosti engedi, az valószínűleg mindenki másnak is.. szerintem tök alap, hogy legalább védekezel, ha már fizetni szeretnél a szexért. Egy óvszer olcsóbb, mint a nemibetegség kezelése.
6/23 anonim válasza:
Amúgy kinek van ingere megdugni egy nőt, akibe lehet aznap már 3-4...vagy bármennyi csávó beleeresztett?
7/23 anonim válasza:
6!
Az orál kevésbé, de a szex óvszer nélkül nyilván veszélyes.
8/23 anonim válasza:
10/10. Ahogy írták is amelyik neked engedi az másnak is, és ezekbe a csajokba fene tudja mennyi farok jár nap mint nap.
Ritka nagy felelőtlenség ilyenbe bele menni, kivéve ha nem bánod hogy leesik majd a farkad utána.
9/23 anonim válasza:
8!
Nem hiszem, hogy sok engedi, de aki egy valakinek igen, az másnak is.
10/23 anonim válasza:
9-es.Én is pont ezt írtam.
Eleve milyen igénytelen már az a nő, aki mindenféle idegennel összefekszik óvszer nélkül.
Bottal nem piszkálnám meg.
Amelyik férfi ezt bevállalja, meg is érdemli, csak utána ne szórja szét a kórságjait máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!