Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan prostival voltam (natúr franci volt sajna) akiről kiderült hogy gumi nélkül is vállal aktust is,mennyi az esélye hogy elkaptam valamit?
Figyelt kérdés
2023. okt. 17. 22:04
1/9 anonim 

válasza:

Pontos %-ot senki sem fog tudni mondani, de tény ami tény a nemi betegségek nem tüsszentéssel terjednek 😂 Erősen lutri kategória, lehet 10 "bevállalós" prostin végigmész és nix problem, de lehet az elsőtől beszedsz valamit. Egy "otthagyja" a prosti nem foglalkozik túlságosan vele (amíg nincs túl erős tünete addig nem érdekli) s szépen körbejár az összes kuncsaftnál - azok meg továbbadják a következő felelőtlen embernek s így tovább.
2/9 anonim 

válasza:

Oráltól jóval nehezebb elkapni valamit mint dugástól, de sajnos nem lehetetlen. Szerintem annyira ne parázz.
4/9 anonim 

válasza:

65% siman van,én kaptam el ,majd megtanulod a leckét
6/9 anonim 

válasza:

Ha a natúr francia egy természetes francia csajt jelentene, nem lenne az annyira sajnos :P
7/9 anonim 

válasza:

A több száz nemi betegségből jó eséllyel összeszedtél valamit, még ha nincs is tünet és nem is lesz feltétlenül súlyos. Irány a szűrés.
8/9 A kérdező kommentje:
4 te mit kaptál el?
2023. okt. 18. 19:24
9/9 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat
2023. okt. 18. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!