Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gumi nélkül élményeitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi nélkül élményeitek vannak prostival?

Figyelt kérdés
részletezd, ki akarta, milyen volt, volt bármiféle következménye?
2022. nov. 20. 10:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
38%
Van 3 ilyen élményem is
2022. nov. 20. 10:54
 2/13 A kérdező kommentje:
#1 a kérdés másik felére is válaszolhatnál akkor
2022. nov. 20. 10:56
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
Igazából mondtam, hogy nincs nálam és mondták nem baj. Mind a 3 lány cigány volt és annyi volt, hogy "ne élvezzek beléjük" de azóta kivizsgáltattam magam és nincs nemibetegségem. Ez mondjuk kicsit para volt utána, hogy ilyen tényleg 10.000 Ft-ért dugható nőnek betettem gumi nélkül.
2022. nov. 20. 10:59
 4/13 anonim ***** válasza:
57%
Volt jópár. :)
2022. nov. 20. 11:11
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Volt kettő ilyen. Volt az életemben 2-3 év, amikor prostituáltakhoz jártam, aztán ráuntam és azóta lett barátnőm. Érdekességként, minkettő masszázslánynak hirdette magát, tehát hivatalosan csak masszázs + pettinget lehetett kérni tőle, de ha ott voltál és megvolt a kémia, akkor kb nem volt határ.

Az első egy belevaló tetkós hollófekete hajú kiscsaj volt, aki 18 èvesnek hirdette magát, bár szerintem ennél 2-3 évvel idősebb volt. Ő talán a 2-3. “masszázslány” volt az életemben, így amikor élvezkedés közben magába húzott, akkor nagyon meglepődtem. Állítása szerint úgy begerjedt, hogy nem bírta ki. Én is úgy beindultam, hogy nem bírtam megállni, és gumi nélkül dugtunk. Összesen kétszer voltam nála, második alkalommal nem ismert meg, szerintem valamilyen alkohol vagy szer befolyasa alatt volt. Masodszorra ugyanez, de kiderült róla, hogy elég bipoláris, személyiségzavaros, kicsit ijesztően viselkedett az együttlétünk végén (kiakadt, mert azt hitte hogy beleélveztem, pedig nem), igy hozzá nem mentem többet. A múltkor láttam, hogy a mai napig hirdet a beszamolokon, de eléggé meglátszik rajta ez az életstílus.

A másodikkal kb rá másfél évre rá találkoztam, ő valóban 18 éves volt, pont alkor kezdte az ipart, és a pénzért mindent alapon szinte mindenre kapható volt. Na őneki brutális szexuális kisugárzása volt. Egy igazi alacsony, nagycicis (kétkezes és telt, nem lógó) intelligens lányt képzelj el, akiről ha elmegy melletted az utcán rohadtul nem gondolnád, hogy ebbe a szakmába van. Egyedül fogadta a vendégeket egy bérelt lakásban Budán, ami rohadt veszélyes, és miven mindenkivel mindent bevállalt, nagyon népszerű volt. Mikor kezdett, szintén masszőrként hirdette magat, de plusz 10k-ért gumi nélkül lehetett dugni, de beleélvezni nem. A felelőtlenségét és tapasztalatlanságát mutatja az is, hogy ilyen feltételekkel nem szedett fogamzásgátlót. Aztán az egyik vendége megerőszakolta, többen nem tartották a ‘nem-beleélvezés’ kritériumát, igy nagyon hamar teherbe esett. Én akkor kezdtem el járni hozzá, mikor már 1-2 hónapos terhes volt (akkor még nem tudtam), második alkalommal már gumi nélkül dugtam, élvezte nagyon. 3,5 hónaposan egy hónapra eltűnt, utólag elmesélte, hogy mivel már annyira előrehaladott volt, csak Hollandiában tudott elmenni abortuszra. Elég brutál sztori. 18 évesen. Mikor rendbe jött folytatta tovább, és elkezdett fogamzasgatlot szedni, így onnantól bele is lehetett élvezni. Annyira rá voltam herjedve, hogy onnantól 2 órákra jártam hozzà. Életembe nem szexeltem ilyen jókat nővel, egy kívülről 10/10-es tini csaj volt, belülről pedig egy perverz tini, aki a 18-tól 80-ig mindenkivel dugatta magát, ha fizetett neki. Rohadt veszélyes volt, csoda, hogy nem kaptam el semmit, de egyszerűen amikor egy helyen vagy egy ilyen lánnyal, és tudod, hogy bármit megtehetsz, nincs kontroll. Aztán pár hónap után fizikailag nem bírta, hogy mindenki szetqrja, így a szexelős vendégeit kitiltotta, és azóta aktus nélkül hirdet. Az picit megviselt, mert a fergeteges szex miatt elkezdtem hozzá kötődni, de így vplt szerencsém, mert ha tovább járok hozzá, bajom lehetett volna belőle.

Ez az én sztorim.

2022. nov. 20. 11:24
 6/13 anonim ***** válasza:
58%

Nekek kb 15 ev alatt volt olyan 10 akivel nyomtam, ebbol egy volt aki maga kezdemenyezte a 2. menetnel h ne huzzunk, a makkommal simogatta a puncijat missziben es egyszer csak magaba dugta, en meg nem tiltakoztam.

A tobbinel extra oenz fejeben mehetett gumi nelkul, legtobbnel visszajarossag okan, de volt par cigo csaj akikkel mehetett elsore is.

Eleg nagy kockazat volt de szerencsere mindig megusztam. A sors ironiaja h egy szer egy nagyon minosegi, nagyon jo de sok kuncsaftos, nepszeru szolgaltato lanytol kaptam el vmit, oralisan, tehat a szex gumiban ment. Akkor tudtam meg h a legtobbet ugyis el lehet kapni (meg popsiban is, az mondjuk nem ujdonsag). No azota ha nem ismeros csajhoz megyek akkor franciat is csak gumival elso alkalommal.

Amugy akikkel elotte volam gumi nelkul eleg jok voltak a szexben, nem bantam meg, volt olyan is h 3asban baratnovel, mindkettot gumi nelkul, isteni volt felvaltva dugni a szuk puncijukat es beleelvezni mind2be.

2022. nov. 20. 12:17
 7/13 Noren1989 ***** válasza:
52%

Nem, semmi ilyen.

Max szopàs, dehàt azt senki nem meséli.

2022. nov. 20. 12:46
 8/13 anonim ***** válasza:
32%
10 évig jártam gumi nélkül az aktust egy ajánlotta fel nem éltem vele.Orál csak gumi nélkül soha nem volt semmi bajom.Ha nagyon szép volt a csaj a francia kölcsönös volt.
2022. nov. 20. 12:52
 9/13 A kérdező kommentje:
köszi ment mindenkinek a zöld. érdekes élmények
2022. nov. 20. 13:10
 10/13 anonim ***** válasza:
82%

Külön szexregényt felesleges írni

sűrűn jártam hozzá, aztán magától felajánlotta hogy a popsi mehetne natúrba. Évekig ment így semmi bajom nem volt.

2022. nov. 20. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!