Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, örülnétek ha lenne egy pasi aki azért fizetne nektek hogy a szexuális élményeitekről meséljetek?
Hát elég érdekes..
Én pl találkoztam régen olyan palival egy társkeresőn, hogy azért akart nekem minden áron fizetni, hogy menjek fel hozzá,és mondjak neki torna gyakorlatokat, miközben ő meztelenül tornázik a szoba közepén . 😂
Még azért sem történt végül ilyen soha, mikor valaki bugyit akart venni, vagy lábas fotókat.
A dolog mindig úgy néz ki, hogy az illető felesleges dolgokról levelezget (csak figyelemre vágyik egy nőnemű személytől, vagy recsizéshez szeretne válaszokat), majd mikor ott lenne a dolog, hogy akkor csináljuk, visszalép.
Mindig így zajlik.
Esetleg _ingyen_ fehérneműs képeket akar előtte "ízelítőnek" - én még nem vagyok hülye.
Sose volt még olyan, hogy valaki végig is csinálja ezt. Mindig felszívódtak a célegyenesben.
Lábas képeknél ugyanez.
Igen, de sokan kihátrálnak a fizetésrésznél, csak azt várják el, hogy te teljesíts.
Ahogy írta az #5ös, lábképeknél ugyanez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!