Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok szőrös a puncitok? Állítólag ismét divatba jön.
Szerintem undi a szőrös punci.
1-es vagyok és leértékelhettek. Riley Reid szőrös sunájától is szinte hányok.
Én csupasz vagyok, férfi létemre hónaljam, farkam, stb. Mindenhol. Vagyok ennyire igényes. 2 csajjal is szexeltem életembe és nem érdekel, se a 0%, se szőrös puncit nem nyalok ki még, ha fizetnének sem a leértékelők. Amúgy Boldog Karit mindenkinek.
"Riley Reid szőrös sunájától is szinte hányok."
Hát az úgy nem túl jó hír, ha egy ilyen puncitól hányinger kap el. Mert baromi szexi a csaj. Ráadásul fazonra van neki vágva, nem is szőrös teljesen.
Nem a csajjal van bajom, hanem a puncijával. Nekem már ez is Túl szőrös. Direkt írtam példának. A csaj atom lenne.
Nem 80/90-es években élek. Apámnak tetszenek esetleg a szőrös csajok.
"Vagyok ennyire igényes."
Erre gondoltam amikor azt írtam hogy tudatlanul itelkeznek és lenézik azokat akiknek szőrös.
A szőr természetes és hasznos. Nem kell hogy szeresd de ez tény. Semmi köze nincs az igényességhez, és azt feltételezni hogy igénytelen akinek szőrös szimpla tudatlanság.
45
A kórokozók ellen is jó illetve a hőszabályozásban segít, erre a bugyi nem alkalmas.
Senki ne értsen félre, semmi bajom ha valaki szőrtelenít csak sokan teljesen tévedésben vannak és aszerint ítélnek meg másokat.
45. Bugyit kicsit régebb óta viselnek, mint hogy csupasság mánia lett. Amúgy meg a kettő nem ugyanolyan funkciókat tőlt be
Semmi baj se a szőrössel se a csupasszal, csak mikor vki legusztustalanozza vagy igénytelenséggel párosítva vagy esetleg betegesnek nevezi vmelyik opciót
44#
Jó azt nem írod, hogy a lábad epilálása is kizárt és annak is pelyheskésnek kell lennie.
Nekem nem tetszik a szőrös punci és kész. Nekem is kellemetlen mikor a farkam borotválom mégis megteszem, merr úgy szép. Ha egy csaj ugyanezt nem teszi meg. Számomra ott randi vége.
48. Mindkettőtöknek jó, ha vége is a randinak. Bár megtudni úgy se fogod milyen a puncija míg nem juttok el a szexig
De te ezt preferálod. Tök okés. Más meg mást, se az is tök okés.
Egyik se lesz igényesebb a másiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!