Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok szőrös a puncitok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok szőrös a puncitok? Állítólag ismét divatba jön.

Figyelt kérdés
2023. dec. 22. 23:00
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem undi a szőrös punci.

1-es vagyok és leértékelhettek. Riley Reid szőrös sunájától is szinte hányok.

Én csupasz vagyok, férfi létemre hónaljam, farkam, stb. Mindenhol. Vagyok ennyire igényes. 2 csajjal is szexeltem életembe és nem érdekel, se a 0%, se szőrös puncit nem nyalok ki még, ha fizetnének sem a leértékelők. Amúgy Boldog Karit mindenkinek.

2023. dec. 24. 08:57
 42/49 anonim ***** válasza:
85%

"Riley Reid szőrös sunájától is szinte hányok."

Hát az úgy nem túl jó hír, ha egy ilyen puncitól hányinger kap el. Mert baromi szexi a csaj. Ráadásul fazonra van neki vágva, nem is szőrös teljesen.

2023. dec. 24. 10:28
 43/49 anonim ***** válasza:
50%

Nem a csajjal van bajom, hanem a puncijával. Nekem már ez is Túl szőrös. Direkt írtam példának. A csaj atom lenne.

Nem 80/90-es években élek. Apámnak tetszenek esetleg a szőrös csajok.

2023. dec. 24. 11:22
 44/49 anonim ***** válasza:
70%

"Vagyok ennyire igényes."

Erre gondoltam amikor azt írtam hogy tudatlanul itelkeznek és lenézik azokat akiknek szőrös.

A szőr természetes és hasznos. Nem kell hogy szeresd de ez tény. Semmi köze nincs az igényességhez, és azt feltételezni hogy igénytelen akinek szőrös szimpla tudatlanság.

2023. dec. 24. 15:41
 45/49 anonim ***** válasza:
29%
44es, abban igazad van, h a szőr nem az igénytelenség jelképe. És h természetes, és hasznos. A természet alkotta oda jó okkal. Megóvja a puncit a kosztól, portól. De manapság erre jó a bugyi is. 😩
2023. dec. 25. 07:16
 46/49 anonim ***** válasza:
81%

45

A kórokozók ellen is jó illetve a hőszabályozásban segít, erre a bugyi nem alkalmas.

Senki ne értsen félre, semmi bajom ha valaki szőrtelenít csak sokan teljesen tévedésben vannak és aszerint ítélnek meg másokat.

2023. dec. 25. 08:58
 47/49 anonim ***** válasza:
71%

45. Bugyit kicsit régebb óta viselnek, mint hogy csupasság mánia lett. Amúgy meg a kettő nem ugyanolyan funkciókat tőlt be

Semmi baj se a szőrössel se a csupasszal, csak mikor vki legusztustalanozza vagy igénytelenséggel párosítva vagy esetleg betegesnek nevezi vmelyik opciót

2023. dec. 25. 15:24
 48/49 anonim ***** válasza:
0%

44#

Jó azt nem írod, hogy a lábad epilálása is kizárt és annak is pelyheskésnek kell lennie.

Nekem nem tetszik a szőrös punci és kész. Nekem is kellemetlen mikor a farkam borotválom mégis megteszem, merr úgy szép. Ha egy csaj ugyanezt nem teszi meg. Számomra ott randi vége.

2023. dec. 26. 19:53
 49/49 anonim ***** válasza:
100%

48. Mindkettőtöknek jó, ha vége is a randinak. Bár megtudni úgy se fogod milyen a puncija míg nem juttok el a szexig

De te ezt preferálod. Tök okés. Más meg mást, se az is tök okés.

Egyik se lesz igényesebb a másiknál.

2023. dec. 27. 04:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!