Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állítólag a nők 80%-a nem képes vaginális orgazmusra.
Szerintem ez csak azért van mert nem voltak kellően nagy
farokkal még. Szerintetek?
Szerintem meg genetika, testi adottság. Semmi egyéb.
2023. máj. 19. 10:08
Szerintem nem így van. Közel sem elég a szexhez a nagy farok, meg ha sokan ezt is hiszik.
2023. máj. 19. 10:12
Én 21 centis farokkal sem élveztem el vaginálisan. Viszont a nők többsége megjátssza, hogy elmegy, mert eddig kb. minden pasim mondta, hogy nála mekkorákat meg milyen sokat élveznek a nők szex közben. Mondom jó, akkor most vagy kamuzol, vagy jó színésznőket fogtál ki.
2023. máj. 19. 10:12
És műbrokit mondjuk vehet amekkorát jónak lát és azzal se jön össze…?
2023. máj. 19. 10:13
A női szexualitás szerintem sokkal összetettebb ennél, mint hogy ennyire a méretektől függne. Nagyon sok lelki oka is van a dolognak, mennyire van érzelmileg jelen, vonzódik az adott az adott férfihoz, stb.
2023. máj. 19. 10:19
5# te vagy szakember lehetsz vagy nő:-)
2023. máj. 19. 10:24
nézd már meg hogy milyen hosszú a hüvely, hol van a G pont, és hol vannak az idegvégződések a csikló belső részében...
attól, hogy a csaj méhszáját köpülöd, meg nem lesz jó neki.
valamint ha idegvégződéseket nézzük, a nők legtöbb szenzitív pontja nem belül van, egyszerűen nem ott a legérzékenyebb. kb mintha egy pasitól azt várnád el, hogy élvezzen el csak attól, hogy a golyóit izgatod meg a mellbimbóit. ezek is erogén zónák, jól esik ha kényeztetik, de hogy önmagában elég legyen, az ritkább.
2023. máj. 19. 10:25
Mondjuk az érdekes, hogy egy kapcsolat első bő 2 évében nem nagyon vannak lelki okok az orgazmus hiányra, meg, hogy nem kívánják a szexet, azok csak utána jelennek meg, főleg összeköltözés után. Persze melletted mással nem fáj a feje, nem nyomasztják az otthoni, munkahelyi problémák, semmi ilyesmi, csak veled, és nem is nagyon érted mi változott hirtelen. Bonyolult dolog ez a női lelki világ, na.
2023. máj. 19. 10:26
#8 gondolom mert az első 2 évben még jól bántál vele és odatetted magad a kapcsolatért, utána meg elkényelmesedtél, vagy meghíztál és már nem tart vonzónak.
2023. máj. 19. 10:28
8, Nem a francokat nem, csak még nincs olyan bizalmi viszony, hogy ezeket a problémákat ne élje meg személyes sértésnek a partner.
A lelki ok nem feltétlen a kettőtök viszonyát jelenti, lehet ez pl önértékelési dolog, a stressz, gyógyszerek, korábbi szexuális traumák, ezer féle dolog.
2023. máj. 19. 10:32
Kapcsolódó kérdések: